FOTO. Parcări finalizate în municipiul Satu Mare. Ce spun edilii locali

Parcări finalizate în municipiul Satu Mare. Autoritățile au fost în teren pentru a verifica modul în care a fost executat proiectul. 

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, alături de administratorul public, Maskulik Csaba, au efectuat astăzi, 3 august, recepția tehnică la terminarea lucrărilor de modernizare a 4 cvartale de parcări, după ce comisia de recepție, formată din personalul specializat din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare, dirigintele de șantier, executantul și specialiștii din cadrul Inspectoratului Județean în Construcții au făcut o vizită în teren pentru a verifica modul în care executantul a respectat cerințele din proiect.

Parcări finalizate în municipiul Satu Mare

Parcări finalizate în municipiul Satu Mare

“Alături de comisia de efectuarea a recepție, am participat la verificarea lucrărilor de modernizarea a 4 cvartale de parcări situate în Micro 17, respectiv în Carpați II. În cadrul acestor proiecte a fost inclusă și amenajarea trotuarelor și a căilor de acces la intrarea în blocuri! În următoarea perioadă vom face o nouă vizită în aceste cartiere pentru a vedea și modul în care executantul a respectat cerințele din proiect privind derularea lucrărilor de amenajarea a celorlate cvartale care se află încă în lucru”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Parcări finalizate în municipiul Satu Mare

Parcări finalizate în municipiul Satu Mare

Astfel s-au executat lucrări la fundație, amenajarea platformei asfaltate pentru parcările propriu-zise, amenajarea trotuarelor și a căilor de acces la intrarea în blocuri, aducerea la nivel a căminelor pentru scurgerea apelor pluviale, marcaje rutiere și marcarea locurilor de parcare.

Parcări finalizate în municipiul Satu Mare

Parcări finalizate în municipiul Satu Mare

Parcări finalizate în municipiul Satu Mare. Iată cele 4 cvartale de parcări:

• Cvartalul delimitat de străzile Cibinului, Bârgăului, Fântânelele, Codrului
• Cvartalul delimitat de Bulevardul Lucian Blaga, străzile Bârgăului, Ganea
• Cvartalul delimitat de străzile Brașov, J.L Calderon, Belșugului, Jocului
• Cvartalul delimitat de blocurile nr. 1A, 1B, 3A, 5, 7, 9A, 9C, 11 de pe str. Ostrovului

Valoarea lucrărilor de modernizare a celor 4 cvartale de parcări este de peste 1,2 milioane lei.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Parcări finalizate în municipiul Satu Mare. Ce spun edilii locali"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre parcare
FOTO. Încep ridicările! Zeci de noi automate de bilete și o autospecială de ridicat mașini

Închide