FOTO PARODIE. Cum să ajungi mai repede din centru în Micro 17

Sătmărenii fac haz de necaz. Pentru că este nevoie – la orele de vârf – de peste o oră pentru a ajunge din centrul municipiului Satu Mare, via Bulevardul Cloșca, strada C.A. Rosetti înspre Cartierul Micro 17, unii sătmăreni au venit cu o variantă mai…rapidă, chiar dacă este mai lungă.

Este important de precizat faptul că circulația pe bulevardul Goga va fi redeschisă între orele 16.00 și 6.00. Soluția este una de compromis, dar va ajuta la decongestionarea traficului.

“Apaserv SA informează sătmărenii că, pentru evitarea blocajelor și fluidizarea circulației rutiere, circulația pe bulevardul Octavian Goga va fi redeschisă zilnic între orele 16.00- 06.00, precum și în zilele de duminică. Restricțiile de circulație vor fi impuse pe bulevardul Octavian Goga de luni până sâmbătă între orele 06.00-16.00. Apaserv SA a demarat miercuri lucrările de reabilitare a colectorului de pe bulevardul Octavian Goga”, spun cei de la Apaserv.

Investiția nu mai putea fi amânată, mai susține companie, având în vedere că vârsta colectorului, de aproximativ 50 de ani, impunea intervenții urgente. Acest colector preia apele menajere și pluviale din cartierele Mirco 17, Carpați 1 și Carpați 2 și străzile adiacente.

2 Comments on "FOTO PARODIE. Cum să ajungi mai repede din centru în Micro 17"

  1. Mai bine lucrau noaptea. Dar deh sa platesti muncitorii sa lucreze noapte pe racoare si sa nu incurci traficul e o absurditate in romania

    View Comment
  2. Deacord cu tine ANONIM. Noaptea se putea lucra mult mai bine și nu pe căldură de 40-45 de grade pe asfalt. Pe tronsonul respectiv nu prea sunt case, deci deranjul era minim. Așa se dă spor de căldură.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Apaserv
Pe bulevardul Goga se va putea circula când nu lucrează Apaserv. Iată programul

Închide