FOTO. Pauză totală la reabilitarea Podului Decebal. Când se reiau lucrările

Firma care execută lucrările de reabilitare a podului Decebal va efectua joi probe pentru a determina capacitatea portantă a fundației, după o pauză de 7 zile în care nu s-a lucrat, necesară pentru întărirea stratului de fundare.

Administratorul public Maskulik Csaba a anunțat că lucrările vor fi reluate joi, 12 iulie. Firma Drum Inserv are ca termen de finalizare a lucrărilor sfârșitul lunii iulie, iar dirigintele de șantier angajat de Primăria Municipiului Satu Mare urmărește evoluția lucrărilor și etapele de executare a proiectului!

”Lucrările se vor termina mult mai rapid decât anul trecut. Anul trecut au fost niște probleme neprevăzute. Acum se cunoaște soluția”, susțin surse din Primăria Satu Mare.

Firma care execută lucrările și-a asumat public că va finaliza lucrările până în 31 iulie 2018. “Conform calculelor noastre, lucrările se vor finaliza până în 31 iulie. Vom avea o echipă de muncitori care va lucra numai la acest proiect”, a menționat reprezentantul firmei Ciprian Culciar.

Pe parcursul demarării lucrărilor, traficul greu dinspre Oradea va fi redirecționat pe traseul: str. Energiei – str. Magnoliei – Bulevardul Cloșca, iar autotrenurile care vin dinspre Baia Mare vor circula doar spre Bulevardul Cloșca, manevra spre dreapta, către Drumul Careiului fiind interzisă!

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Pauză totală la reabilitarea Podului Decebal. Când se reiau lucrările"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre pod decebal
VIDEO. Se lucrează …pe loc, la Podul Decebal. Pe nervii șoferilor, desigur

Închide