FOTO. Performanțe istorice, fără precedent, pentru învățământul sătmărean

Colectivul didactic al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Satu Mare se mândrește în acest an cu performanțe deosebite ale elevilor la olimpiadele și concursurile de nivel național și internațional. Elevii performanți ai școlii au adus în acest an bucurii extraordinare, tocmai în preajma aniversării centenarului liceului. La aceste performanțe și-a adus un aport important Centrul Județean de Excelență Satu Mare, prin pregătirea suplimentară oferită acestor elevi.

Conform tradiției, în fiecare an, cu ocazia zilei colegiului, conducerea unității de învățământ a felicitat elevii care au reprezentat cu cinste colegiul și județul la competiții, în intervalul care a trecut din mai 2018 până în prezent.

În acest interval Colegiul a avut peste 300 de elevi, dintr-un total de 800, care au participat la diverse etape, locale, județene, interjudețene, naționale sau internaționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare. Prin aceste participări elevii și-au putut măsura atât pregătirea la disciplinele de bază cât și creativitatea, talentul în diverse activități științifice, artistice, sportive, culturale.

Rezultatele acestor elevi următoarele date statistice:

• 76 de premii obținute la concursuri de nivel național sau internațional;
• 47 de participări la olimpiadele naționale prin 40 de elevi, dintre care 7 elevi au participat la câte 2 olimpiade, finalizate prin premii valoroase, conform detalierii de mai jos;
• 3 participări la olimpiade internaționale, încununate cu o medalie de argint și un premiu special;

Acest palmares este unul fără precedent atât pentru colegiu cât și pentru învățământul sătmărean.

Elevii și profesorii Colegiului Național Mihai Eminescu demonstrează încă o dată că sunt competitivi la nivel național și internațional, urmând deviza colegiului, ”Învață să învingi!”

1 Comment on "FOTO. Performanțe istorice, fără precedent, pentru învățământul sătmărean"

  1. Gavrus Tiberiu | mai 13, 2019 at 21:53 |

    Părerea mea este aceea că dacă ați scris că detaliați mai jos atunci trebuia să și faceți ce ați scris că faceți.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Colegiul Național Mihai Eminescu, Inspectoratul Școlar Județean
ANCHETĂ. Cum vând elevii droguri în școlile din Satu Mare! Minori prinși în flagrant

Închide