FOTO. Planurile Mega Mall-ului: Șase săli de cinema, magazine și zonă de modă! Cu 40 milioane de euro

Radacția PresaSM a intrat în posesia planurilor viitorului Shopping City al celor de la New Europe Propety Investments/Rockcastle (NEPI-Rockcastle).

Dezvoltatorul este pe cale să investească 40 de milioane de euro în viitorul așa-zisul mega mall, care va avea o suprafață totală de 28.000 metri pătrați, răspândită pe un teren de șase hactare. Proiectul se va desfășura pe două nivele.

Un hipermarket cu o suprafață de 10.886 metri pătrați, o galerie de 14.860 metri pătrați, o sală de fashion la parter, cu o suprafață de 3.526 metri pătrați și o zonă de divertisment (cinema cu cel puțin șase săli) la primul etaj. Proiectul va beneficia de aproximativ 1.100 de locuri de parcare și o zonă verde de 3.000 metri pătrați.

NEPI Rockcastle a desemnat Optim Project Management ca manager al proiectului pentru centrul comercial dezvoltat in Satu Mare. În plus, Optim PM va oferi servicii de gestionare a costurilor, achiziții, coordonare a sănătății și siguranței și inspecție locală (dirigenție de șantier). Lucrările de construcție urmează să fie finalizate până în trimestrul III 2018.

Proiectul de la Satu Mare este cel de-al 17-lea proiect pe care cei de la Optim PM îl dezvoltă pentru NEPI Rockcastle.


locuri de munca satu mare

2 Comments on "FOTO. Planurile Mega Mall-ului: Șase săli de cinema, magazine și zonă de modă! Cu 40 milioane de euro"

  1. Super!
    O mică mențiune, suprafața de 28.000 mp se referă strict la suprafața închiriabilă!

    View Comment
  2. Vrei sa vedeti cum o sa arate?
    Mergeti la Shopping City Timisoara, e acelasi dezvoltator!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
După Mc Donald`s, un alt mare brand fast-food va ajunge la Satu Mare

Închide