FOTO. Plimbă morți și capre cu mașina. Se pare că nu are permis de conducere!

Sătmăreanul care plimbă morți și capre cu mașina, prin municipiul Satu Mare, se pare că nu mai deține permis de conducere. Cu toate acestea, omul mai conduce, bine-mersi.

Cu toate că i s-a făcut dosar penal în baza Art. 335, (2) ”Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat”.

După ce a fost surprins astăzi plimbând o capră, individul a fost imortalizat în timp ce își ”parcase” capra într-un autoturism Dacia 1310. De asemenea, a blocat accesul în zona centrală timp de mai bine de 30 de minute, spun martorii pentru PresaSM. Poliția Locală l-a amendat pentru acest gest.

Reamintim că sătmăreanul care în data de 20 octombrie 2017 a fost prins de poliție plimbând un sicriu pe o mașină prim municipiul Satu Mare a fost surprins din nou într-o ipostază nu tocmai normală. Acesta a fost imortalizat în timp ce plimba o capră. Mai mult, se pare că a făcut și un oarecare titlu de glorie în momentul în care a fost imortalizat.

Reamintim că polițiștii l-au identificat și oprit în trafic pe strada Petru Rareș din municipiul Satu Mare în 20 octombrie. Sicriul risca să cadă în orice moment, periclitând astfel siguranța traficului rutier.

Surse au declarat pentru PresaSM că omul a susținut că a luat cadavrul fratelui său de la o capelă mortuară și intenționa să îl ducă în București (!) pentru a i se face o expertiză medico-legală. Bărbatul le-ar fi declarat polițiștilor că nu era convins asupra motivului decesului fratelui său, el nefiind de acord cu expertiza medicilor din județul Satu Mare.

Bărbatul și-a schimbat mai apoi declarația și a precizat că nu s-ar fi înțeles cu un frate de-al său, care este în viață, asupra cheltuielilor de înmormântare, așa că a luat cadavrul și a vrut să îl ducă la medicul de familie, din motive încă neelucidate. Acolo a și fost reținut de către polițiști. Îngrijorător este faptul că acest bărbat deține permis de conducere.

Bărbatul și-a schimbat mai apoi declarația și a precizat că nu s-ar fi înțeles cu un frate de-al său, care este în viață, asupra cheltuielilor de înmormântare, așa că a luat cadavrul și a vrut să îl ducă la medicul de familie, din motive încă neelucidate. Acolo a și fost reținut de către polițiști.

Cadavrul a fost preluat de autorități și dus la cimitirul de pe strada Amațului cu ajutorul unei firme specializate, pentru a fi îngropat. Cel mai probabil, bărbatul se va alege cu o amendă, poate chiar cu un dosar penal.

1 Comment on "FOTO. Plimbă morți și capre cu mașina. Se pare că nu are permis de conducere!"

  1. Omul acesta nu-i normal la cap. Trebuie luate măsuri urgente!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Rutieră
FOTO. Sătmăreanul care umbla cu un sicriu pe mașină, acum plimbă o capră pe străzi

Închide