FOTO. PNL Satu Mare, primul partid care a donat sânge. Restul ce fac?!

Reprezentanții Organizației Județene Satu Mare a PNL, în frunte cu deputatul Romeo Nicoară, au răspuns astăzi apelului disperat lansat de către reprezentanții Centrului de Transfuzii Sanguine Satu Mare. Este primul partid care răspunde pozitiv acestei solicitări.

”Astăzi, noi cei din PNL, am donat sânge. Mergeți toți dacă aveți puterea să ajutați sistemul medical, mai ales în aceste zile mai grele pentru toată lumea. Din fiecare picătură se strânge solidaritatea. Sângele înseamnă viață!”, este apelul deputatului Romeo Nicoară.

Nevoia de sânge nu se oprește odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus! Stimați sătmăreni, bolnavii cu afecțiuni grave, internați în spitalele din județ, au mare nevoie de sânge, iar în acest moment stocul de sânge de la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare este deficitar la aproape toate grupele.

În ultimele săptămâni, numărul mediu de donatori a fost de doar 25/zi, în condițiile în care ar fi nevoie de cel puțin 70 de donatori/zi pentru asigurarea unui stoc optim de sânge.

Dacă nu ați călătorit în afara țării în ultimele 28 de zile, nu ați intrat în contact cu persoane infectate și nu prezentați simptome specifice infecției cu coronavirus, vă rugăm să donați sânge!

La nivelul Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare s-au luat măsuri suplimentare pentru siguranța donatorilor și a personalului centrului. Donatorii primesc măști, se supraveghează dezinfecția riguroasă a mâinilor, se dezinfectează regulat spațiile de donare și se asigură distanțarea optimă a donatorilor.

Pentru a se deplasa la Centrul de Transfuzie Sanguină, donatorii trebuie să completeze declaraţia pe propria răspundere în care să stipuleze că merg să doneze sânge.

DACĂ NU PUTEȚI DONA, AJUTAȚI-NE SĂ DISTRIBUIM ACEST APEL!

3 Comments on "FOTO. PNL Satu Mare, primul partid care a donat sânge. Restul ce fac?!"

 1. Iohanis nu uita ai vandut diaspora

  View Comment
 2. Badea Gheorghe | mai 13, 2020 at 08:18 |

  Am fost!
  @Julio: mai tacă-ți fleanca! Găsește alt mod de a face propagandă!

  View Comment
 3. Gicu Hugi | mai 13, 2020 at 09:51 |

  Restul nu simt nevoia sa se laude prin presa cu asta!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deputat Romeo Nicoara
Deputatul sătmărean Romeo Nicoară explică jocul PSD în proiectul Ținutului Secuiesc

Închide