FOTO. Polițiștii de frontieră au donat sânge. Tichetele de masă, donate copiilor

Timp de două săptămâni, 40 de ofițeri și agenți de la Halmeu au donat sânge la Centrul de Transfuzii Satu Mare. Mai mult, tichetele pe care le-au primit au fost donate copiilor de la centrul de plasament din Halmeu. 

Timp de două săptămâni, 40 de ofițeri și agenți de la SPF Halmeu s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare pentru a dona sânge.

“Lipsa acută de sânge cu care se confruntă unitățile sanitare din România și, implicit, pacienții, nu i-a lăsat indiferenți pe polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu”, se arată într-un comunicat de persă al Poliției de Frontieră.

Conform legislației în vigoare, în România donatorii au și câteva beneficii ca urmare a donării de sânge. Pe lângă faptul că poate salva vieți, donatorul primește câte șapte tichete de masă pentru produse alimentare.

Toate tichetele primite de către cei 40 de polițiști de frontieră au fost oferite copiilor de la Centrul de Plasament Floare de Colț din Halmeu. Pe lângă tichetele donate, au mai fost și alți polițiști de frontieră de la Halmeu care au venit în sprijinul copilașilor din centru.

“Ne bucurăm că putem să fim alături de ei!”, spun polițiștii de frontieră.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Polițiștii de frontieră au donat sânge. Tichetele de masă, donate copiilor"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Centrul de Transfuzie Sanguină, donație, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră
FOTO. Donație a patronului Unicarm pentru secția de neurologie. Pacienții vor fi tratați cu aparate moderne

Închide