FOTO. Povestea celei mai longevive sătmărence: are 102 ani și vrea să muncească!

Primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi a avut parte astăzi de o întâlnire mai specială. Edilul municipiului i-a făcut o vizită celei mai longevive doamne din municipiul Satu Mare. Acesta a ajuns în casa doamnei Ida Matolcsi care a împlinit luni, 16 octombrie, venerabila vârstă de 102 ani.

Cu această ocazie, primarul municipiului i-a înmânat acesteia o diplomă de longevitate, un buchet de flori și un premiu în bani.

“Am avut bucuria să întâlnesc astăzi o adevărată eroină. Doamna Matolcsi Ida care a împlinit 102 ani ne-a primit în casa ei cu mult drag și cu o seninătate specifică tuturor bunicilor și străbunicilor noștri. I-am mulțumit pentru lecția de viață pe care ne-o oferă tuturor și am avut ocazia să aflu chiar de la dumneaei care este secretul logevității. Am primti și un sfat care cred că trebuie transmis mai departe: “ Să prețuim viaţa, să trăim cumpătat şi să reuşim prin propriile puteri! La mulți ani, stimată doamnă! Să ne revedem sănătoși și anul viitor!”, a transmis primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi.

Dornică să împărtășească din experiența sa, Ida Matolcsi a mărturisit că aerul curat, mâncarea sănătoasă, bazată în principal pe legume și fructe, munca la câmp, având o viață simplă și modestă au fost ingredientele care au făcut-o să atingă venerabila vârstă de 102 ani.


locuri de munca satu mare

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Povestea celei mai longevive sătmărence: are 102 ani și vrea să muncească!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
Planul secret al Primăriei pentru a face rost de 125 milioane lei pentru al treilea pod

Închide