FOTO. Povestea minunată a soților Ducai. Când dragostea învinge cancerul!

Soții Casian și Ioana Ducai au o poveste de dragoste demnă de un scenariu de film. S-au cunoscut în august 2016, iar dragostea a fost clar la prima vedere. Împart aceleași crezuri, fapt care i-a determinat ca doar după circa patru luni să ia o decizie pe cât de majoră pe atât de minunată: să-și unească destinele.

Iar în iunie 2017 s-au căsătorit. au încercat să își facă un viitor în Satu Mare, dar a fost destul de greu. Așa că și-au luat inima în dinți și au plecat să își încerce norocul în capitala Austriei, Viena.

”Nu am mai stat pe gânduri niciunul dintre noi. La vreo trei sau patru luni după ce ne-am cunoscut am decis să ne căsătorim. În iunie 2017 ne-am și căsătorit. Apoi, ne-am zis să mergem în Viena, să ne facem un rost. Și am făcut și acest pas”, a spus Casian pentru PresaSM.

Nu a fost ușor, dar s-au descurcat. Apoi, au decis că a venit vremea să facă și un copil, care să le întregească familia. Doar că destinul le-a pus credința și dragostea la grea încercare. În luna decembrie 2017 pe corpul Ioanei a aparut un limfom, mare de circa șapte centimetri.

S-au dus la medic, iar în 24 ianuarie 2018 a venit verdicul dur al medicilor: cancer. În 27 ianuarie Ioana a intrat în sala de operații, iar intervenția medicală se pare că a fost un succes. Acum urmează tratamentul post-operatoriu.

”Ne dorim copii, dar probabil că în următorii cinci ani va fi mai greu. Cel mai important este ca Ioana să fie sănătoasă, iar Dumnezeu ne va ajuta pe urmă”, a mai spus Casian.

În ajutorul soților Ducai au sărit oameni de bine atât din România cât și din străinătate, care au răspuns apelurilor repetate ale cunoscuților și ale mass media.

PresaSM le mulțumește tuturor celor care au venit în sprijinul soților Ducai. Fie cu sume de bani, fie cu o rugăciune sau cu un gând de bine.

2 Comments on "FOTO. Povestea minunată a soților Ducai. Când dragostea învinge cancerul!"

  1. fiti binecuvântati si o binecuvântare pt Domnul.

    View Comment
  2. stim ca e greu beau si eu un pahar de data dar luptăm si credem ca Q va fi cu noi.fiti binecuvântati.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
MULȚUMIRI. S-au strâns banii necesari! Soții Casian și Ioana, impresionați de solidaritate

Închide