FOTO. PREMIERĂ. Bubble Show la Satu Mare. Spectacol cu baloane de săpun și multe alte surprize

Bubble Show Satu Mare

Bubble Show la Satu Mare. După cinci ani de la succesul reputat la Românii au talent, duetul din care face parte și sătmăreanca Iulia Benze vine și la Satu Mare. 

Echipa Bubble Laboratory vine pentru prima dată la Satu Mare. Duetul format australianul Kurt Murray și sătmăreanca Iulia Benze va susține primul Bubble Show la Satu Mare.

“Echipa Bubble Laboratory vine pentru prima dată în Satu Mare! După cinci ani de succes în România (Românii Au Talent) și în restul lumii, Dr. Bubble (Kurt Murray-Australia) și Milkshake (Iulia Benze-România) vin în Satu Mare cu o minunată aventură al celui mai entertaining duet pe plan mondial al baloanelor de săpun. Floricica Ghidușului Clovn Milkshake nu poate rezista iernii fără baloane de săpun așa că Milkshake trebuie să ceară rapid ajutor de la Dr.Bubble,” se arată pe pagina evenimentului.

Show-ul promite să fie unul de zile mari în care spectatorii se vor putea bucura de baloanele de săpun cu fum, baloane pătrate și uimitorul dodecaedrul din baloane de săpun, și păpușerie, toate pe muzică clasică.

Spectacolul din municipiul Satu Mare va avea loc la Casa De Cultură A Sindicatelor, Satu Mare in 5 decembrie la orele 11.

Bilete sunt puse în vanzare la Agenția Teatrală de la Teatrul de Nord, Satu Mare.

Bubble Show la Satu Mare. “Poveste de iarnă”, la Carei

Locuitorii din Carei se vor putea bucura pentru a cincea oară de spectacol dar “Povestea de Iarnă” promite să aducă multe elemente inedite.

“Noul spectacol, cu titlul ‘Bubble Show: O Poveste De Iarnă’, din acest an îl are pe Dr. Bubble spunând această clasică poveste pentru copii ca s[ o adoarmă pe jucăuşa MiniMilkshake.  Povestea lui Hans Christian Andersen ‘Fetiţa Cu Chibrituri’ e o opera ce învaţă valorile credinţei, familiei şi cel mai important ajutorarea semenilor prin respect, bunătate şi generozitate. Luând această poveste de Crăciun şi combinând-o cu baloane de săpun , trucuri, păpuşerie si muzică clasică, prin ‘Bubble Show: O Poveste De Iarnă’, echipa Bubble Laboratory încoronează această creaţie şi oferă suflet artei baloanelor de săpun, ridicându-le la adevărata magie a vieţii pe care spectatorul să o privească pe scenă, să înveţe şi să se bucure de ea,” explică organizatorii.

Două reprezentații vor avea loc la Teatrul Municipal Carei:

– Miercuri, 21 nov., ora 18.00,
– Joi, 22 nov., ora 18.00.

Zece reprezentații vor avea loc în sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei:

– Luni, 19 nov., orele 10.00 și 11.30,
– Marți, 20 nov., orele 10.00 și 11.30,
– Miercuri, 21 nov., orele 10.00 și 11.30,
– Joi, 22 nov., orele 10.00 și 11.30,
– Vineri, 23 nov., orele 10.00 și 11.30.

Pentru reprezentațiile din sala „Deák Endre” programarea prealabilă este obligatorie la numerele 0261 865 006 sau 0742 021 668.

Organizatorii își rezervă dreptul de face modificări în program. Acestea vor fi anunțate în timp util, mai anunță organizatorii.

Cine sunt Dr. Bubble & Milkshake

Bubble Show Satu Mare

Cei doi s-au cunoscut in 2013 in Londra, la o auditie pentru “Faust”, spectacol regizat de Kurt. Iulia a obtinut atunci rolul Margaret şi de atunci au început să colaboreze şi au creat noi spectacole. La sfarşitul anului 2013 au devenit un cuplu. In tot acest timp, au avut spectacole în Europa, dar si în Australia, Malaezia sau Quatar. Au adus la “Românii au talent” un moment magic, plin de culoare şi umor, care i-a încântat pe juraţi. “Mă bucur că puteţi oferi într-o lume de nebuni, în care suntem cu toţii angrenaţi, şi foarte periculoasă, momente absolut zănatice de copilărie.”, le-a spus Florin Călinescu. Cei doi concurenţi au fost răsplătiţi la final cu 4 DA.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. PREMIERĂ. Bubble Show la Satu Mare. Spectacol cu baloane de săpun și multe alte surprize"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Carei, municipiul Satu Mare
VIDEO. Comedia romantică filmată la Carei, disponibilă în câteva zile pe Netflix

Închide