FOTO. Primarul cere urgentarea lucrărilor. Cum decurge amenajarea parcărilor din Micro 17

Primarul municipiului a solicitat urgentarea lucrărilor de reamenajare a celor șase cvartale de parcări din Micro 17. Edilul a făcut o vizită pe teren pentru a vedea dacă sunt respectate standardele de calitate

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul municipiul Satu Mare a anunțat că a solicitat urgentarea lucrărilor de reamenajare a șase cvartale de parcări din cartierul Micro 17. Edilul a făcut o vizită pe teren pentru a vedea cum a fost organizat șantierul și dacă sunt respectate standardele de calitate prevăzute în contract.

“Am făcut o vizită inopinată în Micro 17 pentru a verfica stadiul lucrărilor de modernizare a celor 6 cvartale de parcări din Micro 17. Am constat că în unele parcări lucrările trebuie urgentate pentru a reduce din disconfortul locatarilor care nu au unde să parcheze. Am cerut firmelor să suplimenteze echipele de muncitori pentru a urgenta lucrările, fără a face rabat de la calitate! De asemenea, le-am pus în vedere că zona unde se desfășoară lucrările trebuie să rămână curată!,” a scris Kereskényi Gábor pe pagina sa de socializare.

Reamenajarea zonelor de parcare a fost una dintre prioritățile anunțate pentru anul în curs, alături de realizarea unor parcări etajate, pentru a decongestiona traficul din zona centrală.1 Comment on "FOTO. Primarul cere urgentarea lucrărilor. Cum decurge amenajarea parcărilor din Micro 17"

  1. De aici omul de rând trage concluzia că pentru niște amărâte de parcări e nevoie de două mandate (doar este o poveste de pe timpul lui Coica, nu?). Păi dacă pentru asta e nevoie de atâta, ferească sfântu dacă primăria (intenționat nu am scris cu majusculă) se apucă de o investiție mare!!! De fapt exemplu concludent este reabilitarea podului Decebal.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor, Micro 17
FOTO. Câți bani s-au furat după jaful de la cazino. Primele informații din anchetă

Închide