FOTO. Primarul din județ care concediază angajații pentru că beau alcool în timpul serviciului

FOTO. Fost angajat al Primăriei Păulești (cu vestă galbenă) dat afară pentru consum de alcool în timpul serviciului

Primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea, l-a concediat pe un angajat al administrației locale pe motiv că ar fi fost prins sub influența băuturilor alcoolice în timpul serviciului. Culmea ironiei, chiar angajatul s-a pozat și postat pe Facebook în astfel de ipostaze.

Edilul șef susține că nu tolerează astfel de situații și îl amenință pe angajat și cu procese vicile în care va cere daune morale. Asta după ce angajatul supărat l-a acuzat pe primar de aspecte mai puțin legale.

”În toamna anului trecut a lipsit o zi fără să anunțe conducerea primăriei, i-am solicitat notă explicativă și l-am mustrat verbal! Altă dată a fost sancționat cu Avertisment pentru consum de băuturi alcoolice! Apoi s-a înscris în concediu medical timp de aprox. 1-2 luni! A mai venit la serviciu vreo săptămână, apoi nu a mai venit la muncă. I s-a desfăcut contractul de muncă!”, explică primarul Zenoviu Bontea.

Angajatul se apără și susține că lucrurile nu ar sta tocmai așa cum spune primarul Bontea. Redăm declarația angajatului exact așa cum a postat-o pe Facebook, pentru a nu fi acuzați că schimbăm sensul declarației sale.

”Voi ați cerut lucru da protectia munci ieste 0000 iar cu bāutura alcilice vreau declaratia comisiei Cānd avenit ān cotrol vicie primarul . Cu alcoletest.si magāsit cu 00.1 despre asta decie nuvā lāudati venit cu tott felul de proszti da vam mai spus cā nici ān cot numā doare . Mati determinat sā plec cā amvāzut prea mult . De parte ieste cinstea de voi ”, a scris Zoltan Varhol.

Interesantă este și nota explicativă dată de Zoltan Varhol, într-o declarație oficială, înregistrată la Primăria Păulești.


locuri de munca satu mare

2 Comments on "FOTO. Primarul din județ care concediază angajații pentru că beau alcool în timpul serviciului"

  1. Zolika, mare-i gradina Domnului… Ai fost spritzat rau si in timpul orelor de limba romana, in caz ca ai frecventat vreo unitate scolara…

    View Comment
  2. In primul rand un angajat al primariei ar trebui sa invete limba romana.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Păulești
Una dintre cele mai BOGATE comune din județ își SECURIZEAZĂ străzile și culturile cu PAZNICI și CÂINI!

Închide