@Alexandru Pe jos. Foarte bine. Care comercianți la care nu …

Comment on FOTO. Primarul Kereskenyi: 82% dintre sătmăreni vor închiderea circulației în Piața Libertății by Gică Contra.

@Alexandru Pe jos. Foarte bine. Care comercianți la care nu poți face cumpărături dacă ești pedestru? Oricum nu poți intra cu mașina în magazin. Iar, așa ca idee, frumusețea orașului se vede mai bine din plimbarea pe jos. Tu erai cel care se „târa” cu mașina prin centru vizitând orașul și atentând la „sănătatea psihică a șoferilor”?! Dacă tăceai, filozof rămâneai. Măcar dacă ar fi închis centrul. Am mai avut un prefect care, în loc să se îngrijească de majoritatea cetățenilor s-a îngrijit de „buna dispoziție” a motocicliștilor prin deschiderea traficului moto în sensul giratoriu din centru. Da, am scris prefect. A fost ideea lui, pusă în practică de primărie cu ajutorul comisiei de sistematizare, fără opoziția poliției.

Recent Comments by Gică Contra

Europarlamentare 2019. Care este prezența la vot în principalele localități sătmărene
Secția 269 (Primăria Pomi) scrie în procesul verbal că din 736 de alegători înscrăși pe liste (a=a1+a2) s-au prezentat toți (b1+b2). Mai adăugăm și 77 pe liste suplimentare. Total=813 Surpriza vine la buletinele de vot. Din 800 au fost anulate ca nefolosite (d) un număr de 371. Cum au votat 813 alegători prezentați la vot pe 800 de buletine. Pardon, pe 429, că au anulat buletinele NEFOLOSITE. Grea „aritmetica” asta.


Citește articolul precedent:
Un director din Fiscul sătmărean primește 50.000 euro pentru 30 de zile de arest

Închide