FOTO. Primarul Kereskenyi ”colindă” Japonia. Cu ce se întoarce de acolo?!


După ce l-a criticat vehement pe fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, pentru vizitele sale externe, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, face exact la fel. Astfel, alături de delegaţia Asociației Municipiilor din România şi-a continuat misiunea în Japonia, cu întâlniri de lucru la Yokohama, al doilea oraş ca mărime – cu o populaţie de 3,7 milioane de locuitori. Oraşul este situat la Sud de Tokyo, în prefectura Kanagawa şi este cel mai important oraş – port al Japoniei, alături de Kobe, Osaka, Nagoya, Tokyo şi Chiba.

Delegaţia AMR s-a întâlnit cu Toshikazu Yazawa, directorul Diviziei de Relaţii Internaţionale Europa şi America Latină şi cu Masuyoshi Ariji, directorul Autorităţii Portuare, din cadrul primăriei. Împreună au vizitat facilităţile portuare şi Terminalul Internaţional Osanbashi, complex ultramodern (ce cuprinde inclusiv o sală de spectacole) destinat navelor de pasageri. Este vorba de o construcţie de oţel, amplasată pe o insulă artificială, construită pe baza planurilor arhitecţilor Alejandro Zaera Polo şi Farshid Moussavi, în 2002, pe locul docului edificat în anul 1894.

kereskenyi japonia01

Întâlnirea cu primarul oraşului Yokohama, Fumiko Hayashi, a avut loc la sediul administraţiei locale, iar la întrevedere, alături de directorii din primărie, au participat şi E.S. Tatiana Svetlana Iosiper, Ambasadorul României la Tokyo, Prof. Manabu Kobayashi, Consulul onorific al României la Yokohama şi Yuki Misato, Preşedintele Asociaţiei de Prietenie Yokohama – Constanţa.

Fumiko Hayashi a făcut o analiză detaliată a relaţiilor de înfrăţire cu Municipiul Constanţa, constatând cu satisfacţie că acestea s-au consolidat şi s-au dezvoltat într-un ritm constant şi susţinut, în ultimii 40 de ani, dar, lăsând totuşi loc, şi unei noi abordări, precum şi unor proiecte ce să răspundă prompt necesităţilor şi dezvoltării galopante a lumii în care trăim. Tocmai de aceea, în aprilie, o delegaţie a oraşului Yokohama va participa la Constanţa la evenimentele dedicate marcării celor 40 de ani de relaţii bilaterale neîntrerupte ţi pentru a identifica noi segmente de cooperare şi dezvoltare.

11

Tot astăzi, delegaţia AMR a fost invitată să viziteze Târgul Naţional de Horticultură Urbană în care au fost prezentate soluţii ingenioase de amenajare a parcurilor şi a zonelor verzi din aglomerările urbane.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Primarul Kereskenyi ”colindă” Japonia. Cu ce se întoarce de acolo?!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
Asta da! Primarul Kereskenyi a dat în judecată Primăria Satu Mare

Închide