FOTO. Producătorii sătmăreni, uniți sub același brand. Vor să ajungă și în supermarket-uri

A fost lansat brand-ul “Produs Sătmărean”, o inițiativă menită să susțină producătorii locali. Sătmărenii sunt îndemnați să susțină economia județului, iar producătorii speră ca uniți să aibă o putere mai mare de negociere cu supermarket-urile. 

A fost lansat brand-ul “Produs Sătmărean”, o inițiativă care își dorește să îi aducă la un loc pe producătorii locali, astfel încă să le crească puterea pe piață. Astfel de modele funcționează cu succes în țări precum Austria sau Franța, dar și în România. Mai exact, în județul Cluj, care are deja marca ”Produs de Cluj”.

Prezent la lansare, primarul Kereskényi Gábor a făcut un apel și către sătmăreni, pe care i-a îndemnat să se îndrepte cu încredere către produsele fabricate locale. Astfel, crede edilul, se dă o șansă în plus construirii unei economii județene puternice.“Azi am participat la lansarea brandului “Produs Sătmărean”. Dorim să sprijinim producătorii locali arătându-le respectul cuvenit. ”Produs sătmărean” reunește mai mulți producători locali, dar sunt convins că numărul lor va crește tot mai mult, lună de lună. E timpul să consumăm cât mai multe alimente de calitate făcute de producătorii sătmăreni, e timpul să cumpărăm produse fabricate în Satu Mare! Satu Mare poate deveni un oraș și un județ prosper, cu o economie puternică pentru care ai pus şi tu umărul”, a declarat Kereskényi Gábor.

Multe dintre produsele prezentate astăzi sunt cunoscute sătmărenilor, iar inițiativa le-ar da producătorilor și o mai mare putere de negociere în fața marilor lanțuri de supermarket-uri, astfel încât să își poată crește și mai mult piața de desfacere, iar cererea crescută va duce la noi investiții, speră aceștia.3 Comments on "FOTO. Producătorii sătmăreni, uniți sub același brand. Vor să ajungă și în supermarket-uri"

 1. Salut inițiativa. Așa ceva există și în alte orașe, o chestie importantă este calitatea produsului și să nu strice calitatea pe parcurs. Nu o să le placă brandurilor din străinătate dar și producătorul autohton trebuie să trăiască.

  View Comment
 2. Satmarean | august 24, 2019 at 10:18 |

  Maramureșul are demult aceastä realizare. Era cazul să fie și în Satu Mare!

  View Comment
 3. Gică Contra | august 24, 2019 at 11:57 |

  Depinde de preț. La această dată avem cea mai scumpă piață din regiune. Adică, plătim mai mult decât maramureșenii, bihorenii, sălăjenii și, pentru anumite produse, chiar și decât clujenii. Așa că, depinde.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
FOTO. Primarul Kereskenyi, dispoziție pentru salvarea singurului copac de pe B-dul Brătianu

Închide