Toate bune si frumoase , dar cum ramane cu aglomeratia …

Comment on FOTO. Proiect impresionant! Malurile Someșului, transformate în parcuri uriașe în Satu Mare! by historicus.

Toate bune si frumoase , dar cum ramane cu aglomeratia de capuse in zona????

Recent Comments by historicus

FOTO. Încă o iarnă fără schi la Luna Șes. Dezvăluirile salvamontiștilor, promisiunile politicienilor
Se va termina cand din cauza incalzirii globale zapada va fi istorie……poate vine vremea schiurilor pe role…..apoi alte pierderi de timp , deh ,la noi si asfaltarea merge incet….


FOTO. BMW+anvelope vară, egal accident. Prima zăpadă, primul accident serios
Conducerea masinilor cu tractiune pe spate necesita multa experienta si stapinire de sine fapt ce lipseste tinerilor ,daca drumul e inghetat nu e asa diferenta intre cauciuc de vara si iarna , ce nu se spune ca cele de iarna sunt pt ZAPADA , lapovita etc nu gheata .Masinile astea au putere CP si cuplu mare oricand pot suprainvarti o roata si se produce alunecarea care e greu de controlat =pacat ca nu se permite efectuarea de drifturi in zone care nu sunt drum public ,( parcari ,locuri ferite ) s-ar putea castiga experienta in controlul masinii.Interesant ca masinile astea scumpe dotate cu ESP si alte sisteme de stabilitate te lasa in momentele critice .Multi soferi cu asa masini supraestimeaza performantele masinii in detrimentul experientei proprii .Nu franati brusc pe drum alunecos !!!!


Codul Rutier se modifică. Noile prevederi intră în vigoare pe 12 octombrie
@ Gica contra : nu poti sa circuli corect , doar un ex : mergi pe drum ,caruta oprita in drum , linie continua : depasasti , si te inhata .Pui after shave pe fata , sau clatesti gura cu Listerine , sufli si iese alcool 0.04 si ti se face dosar penal pt conducere sub influenta alcoolului ….si as mai putea continua….


Codul Rutier se modifică. Noile prevederi intră în vigoare pe 12 octombrie
Amenzile sunt deja de multe ori peste cele din Germania ,( la nemti acum s-a scumpit amenda pt telefon de la 90 la 100 euro,,,,) plus ca e aberant sa fie amenzi mai mari decat salariul minim , pt ca se pedepseste si pune in dificultate financiara toata familia ,nu numai soferul !!!! cica legislatia din Ro apara familia…..???


TOPUL amenzilor date de Poliția Locală Satu Mare. Concurență serioasă pentru Poliția Rutieră
Intrucat legislatia proasta din Ro duce la faptul ca la orice masina se plateste impozit (nu ca in west unde scoti din circulatie total ,si nu platesti nimic ,fara sa te intrebe cineva ceva ) este abuziva treaba !!!!! Adica dece unul poate sa tina masina pe loc public si celalalt nu ,cand amandoi platesc acelasi lucru ! Rog un avocat dornic de afirmare sa ia problema de coarne…..


Citește articolul precedent:
Alegeri dure în PSD Satu Mare! Marcel Ciolacu vine mâine pentru a se evita ”măcelul”

Închide