FOTO. Proiectul nefinalizat al actorului Vasile Blaga: ”Acolo vreau să fiu îngropat”

Actorul Vasile Blaga – plecat astăzi în lumea celor drepți – și-a făcut calculele pentru realizarea unui mic orășel watern. Avea tot ce îi trebuia: teren în zona comunei Homoroade, investitori și idei. Mai mult, Vasile Blaga își dorea să facă și un mic cimitir, unde să fie îngropat.

”Eu am la Homorodul de Jos două hectare jumate luciu de apă, un lac, unde vreau să fac un centru de echitaţie. De fapt vreau sa fac un orăşel tip western. It`s my dream. Cu şerif station, cu jail, cu restaurant unde să cânte Aldo (n.r. Aldo Blaga), să îmi cânte can-can şi gagici care dansează. Vrei să dormi o noapte în puşcărie, plăteşti 50 de lei. O să fie banii mei, horse dollars, o să schimbi 300 de lei şi eu o să îţi dau 1000 de bani de-ai mei, cu chipul meu. Bineînţeles o să am banca mea. O să fie cimitir, două-trei cruci căzute acolo, vechi.

În jurul lacului am deja 8-10 loturi goale cu care prietenii mei vreau să mă ajute. Îmi dă fiecare un 10.000 de euro să le iau spaţiu, dar casele le fac cum le zic eu, le dau eu schiţa. Ca stil, din lemn, cu porci, cu terasă unde legi calul, strada cu praf, aşa trebuie să rămână. Şi fac câteva case şi una mai mare, unde o să fie salonul meu unde vreo 50-70 de oameni să te poţi aşeza, să cânte la pian. Ca pe vremuri. Va fi un salon unde vor fi spectacole de cabaret şi se va bea wiskey şi pălincă. Voi avea o mică bisericuţă unde, când nu voi avea popă, mă voi îmbrăca eu şi voi ţine eu slujbă. Un mic orăşel unde să îmi scriu cărţile pe care le mai am să le scriu, şi un cimitir unde să fiu după ce mor”, a spus Vasile Blaga anul trecut, citat de către jurnaliștii de la adevarul.ro.

 

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Proiectul nefinalizat al actorului Vasile Blaga: ”Acolo vreau să fiu îngropat”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Satu Mare, Teatrul de Nord
FOTO. Vasile Blaga, actorul care ajuta copiii cu deficiențe. Caii, marea dragoste a vieții sale

Închide