FOTO. Punct de colectare vandalizat în Satu Mare. Tomberoane și gunoaie lăsate în drum


Un punct de colectare a deșeurilor menajere din cartierul Carpați II a fost vandalizat. Nu este pentru prima dată când lacătele și grilajele nu îi pot ține departe pe vandali. 

Locuitorii din cartierul Carpați II s-au trezit cu mizeriile și tomberoanele în mijlocul drumului după ce punctul de colectare a fost vandalizat. Grilajul și lacătul nu au fost suficiente pentru a-i ține departe pe vandali, iar situația din Carpați II nu este una singulară.

Și în alte zone ale municipiului, unde punctele gospodărești au fost amenajate, oamenii s-au trezit cu lacătele furate și gunoaiele aruncate pe carosabil și trotuare.

O soluție ar putea fi implementarea sistemelor subterane. La acest final de săptămână, orașul Tășnad a devenit primul din județ care a montat două astfel de sisteme pentru colectarea selectivă.

Și municipiul Cluj a dat startul la implementarea unui proiect similar într-unul dintre cartierele municipiului. Autoritățile speră ca astfel să încurajeze nu doar colectarea selectivă, ci și să stopeze depozitarea deșeurilor lângă containere și vandalizarea punctelor de colectare.

La Cluj, sistemul implementat asigură accesul pe bază de cartelă iar deschiderea și închiderea containerelor este temporizată.

Două sisteme subterane au fost montate la TășnadFii primul care comentează! despre "FOTO. Punct de colectare vandalizat în Satu Mare. Tomberoane și gunoaie lăsate în drum"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Carpati II, gunoi
FOTO. ”Bariere” de gunoi la marginea municipiului Satu Mare. Imagini dezolante

Închide