FOTO. Război declarat taximetriștilor nesimțiți în Satu Mare. Taximetru ridicat de Primărie

Cei de la Ridicări Auto – serviciul al Administrației Domeniului Public – Primăria Satu Mare – nu iartă pe nimeni. Nici măcar pe cei de la firmele de taximetrie din municipiul Satu Mare.

Așa se face că astăzi a fost ridicat un taximetru parcat neregulamentar pe strada Ravensburg din Cartierul Micro 15.

Pentru o bună informare precizăm că în cazul depistării unui autovehicul parcat neregulamentar se parcurg următorii pași:

– un polițist local pune pe autoturism o înștiințare prin care i se aduce la cunoștință conducătorului auto că a oprit neregulamentar

– dacă după 5 minute autovehiculul rămâne în același loc, atunci se trece la ridicarea propriu-zisă

– dacă conducătorul auto se prezintă la mașină până în momentul în care autovehiculul se așează pe platformă, atunci sancțiunea este de 300 de lei.

– în caz contrar, pe lângă sancțiunea de 300 de lei, se va plăti și un tarif de transport în valoare de 200 lei

– pentru fiecare zi de depozitare, se aplică un tarif de 50 lei, calculat după 24 de ore de la ridicare

– conducătorul auto este sancționat cu 3 puncte de penalizare

Vechiculul ridicat se restituie de la sediul Transurban Satu Mare, str. Strada Gara Ferăstrău 9 după ce se face dovada achitării tarifului aferent operațiunii (ridicare/transport și depozitare) către ADP Satu Mare (telefon 0261/706802 sau 0733046635).

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Război declarat taximetriștilor nesimțiți în Satu Mare. Taximetru ridicat de Primărie"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
Bulevardul Octavia Goga, din Satu Mare, se închide parțial! Încep reparațiile

Închide