FOTO. ”Razie” în piețe. Polițiștii au fost de treabă: nu au dat amenzi, ci…pliante

Acțiune a Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare în piețele din municipiile Carei și Satu Mare. Reprezentanții Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare au acționat în Piața de Vechituri din municipiul Satu Mare, în timp ce polițiștii Biroului de Ordine Publică și Proximitate din cadrul Poliției Carei au acționat în Piața Agro-alimentară municipiul Carei.

Comercianții au răsuflat ușurați după ce au văzut că polițiștii nu s-au pus pe controale, ci le-au împărțit pliante cu caracter informativ-preventiv.

Mai exact, la ce să fie atenți atunci când își fac apariția prin piețe, locuri foarte aglomerate, diverși infractori puși pe furat.Polițiștii au stat de vorbă și cu cetățenii veniți la cumpărături, explicându-le la ce să fie atenți când circulă în locurile aglomerate și cum să își protejeze bunurile.

Acțiunea este cu atât mai eficientă cu cât în ultima vreme au ajuns în libertate zeci de indivizi care ar putea să revină la vechea lor îndeletnicire, respectiv furtul. Și de unde se poate face mai bine acest lucru dacă nu în piețe.1 Comment on "FOTO. ”Razie” în piețe. Polițiștii au fost de treabă: nu au dat amenzi, ci…pliante"

  1. Ce de treaba sunt domni de la Militie….

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
FOTO. ZECI de mașini furate din străinătate, descoperite la PTF Petea și Urziceni

Închide