FOTO. Revoltător la Carei! Câine ucis cu arma, cu doi pensionari în casă!

Noi scene greu de imaginat în municipiul Carei! După ce zilele trecute persoane necunoscute au otrăvit zeci de câini și pisici pe stradă, de această dată, o altă persoană a împușcat câinele a două persoane în vârstă, soț și soție.

Polițiștii careieni au intrat rapid pe firul problemei și au deschis un dosar penal. Este doar o chestiune de timp până când autorul va fi identificat și pedepsit.

Redăm mai jos punctul de vedere al celor de la Asociația Puffi din Carei:

”De neimaginat ce se întâmplă în Carei! Uciderea prin împușcare a câinelui🐕😭 în curtea stăpânilor. Aceștia locuiesc în vie (Grădina Viilor, n.red.) de 11 ani.

Ieri, duminică, între orele 13.00-13.20 (la prânz), stăpânii câinelui, soț și soție, luau masa, televizorul mergea pe maxim, oamenii fiind mai în vârstă, nu au auzit ce se întâmplă afară, în curte. După ce au mâncat, stăpânul a ieșit în curte să-i dea mâncare cainelui. Spre mirarea stăpânului, câinele era în spatele casei sub o chiuvetă, tremura, nu i-a văzut rana. L-a mângâiat, s-a gândit că poate a auzit un zgomot mai mare și cainele s-a speriat.

I-a lăsat mâncarea și a plecat în casă, fără să-și dea seama că, câinele este împușcat. Mai târziu a ieșit din nou să vadă ce face câinele, Bietul animal se retrasese undeva lateral, sigur avea dureri îngrozitoare. Stăpânul a găsit câinele fără suflare. Murise. Era era plin de sânge, așa cum se vede și în poze. Câinele era deosebit de iubit și îngrijit, era o plăcere să-l vezi ce frumos este.

Acesta a fost adoptat de la noi, și eram tare multumiți de cum arată acest suflet nevinovat. Am chemat Poliția Municipiului Carei la fața locului pentru a face investigații. Au făcut poze și au luat toate datele de la stăpâni. Câinele a fost dus la DSV (Direcția Sanitar Veterinară, n.red.) Satu Mare pentru autopsie. Sperăm din suflet ca organele de cercetare să găsească criminalul și să-și primească pedeapsa meritată, câțiva ani de pușcărie!”

1 Comment on "FOTO. Revoltător la Carei! Câine ucis cu arma, cu doi pensionari în casă!"

  1. Inchisoare pe viata

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Asociația Puffi
FOTO. Atenție, proprietari de patrupede! Bucăți de parizer cu otravă, găsite pe spațiul public

Închide