Eu am spus mereu ca acesti pseudopolitisti fac abuz dupa …

Comment on FOTO. REVOLTĂTOR! Doi polițiști locali amendează donatorii de sânge! În plină criză de sânge! by Unchiu’ Sapro.

Eu am spus mereu ca acesti pseudopolitisti fac abuz dupa abuz,si care ”politisti” nu cred ca sunt legal echipati,intrucat uniforma lor seamana izbitor de mult cu cea a Politiei Nationale,lucru interzis prin lege,insa vad ca nimeni nu reactioneaza !!Fac drumuri in toata tara,insa doar in Satu Mare vad ca le este permisa aceasta tinuta de ”politist adevarat” !!!Acum cateva zile am asistat la o scena incredibila,cu doi locali in zona pietei de alimente.Au intrat intr-un magazin de pantofi si haine de langa statia de taximetre ,si fara sa stea pe ganduri,au aplicat o amenda de 10 milioane femeii care vindea pantofi.Motivul?Nu avea tomberon propriu de florisal !!Dar de cand fac acesti vajnici purtatori de uniforma ”de politie adevarata” munca celor de la Florisal ??As fi inteles,un avertisment,o somatie,ceva…dar 10 milioane ???!!!!Domnule Kereskenyi,se poate asa ceva ??!!!

Recent Comments by Unchiu\’ Sapro

Credincioși din județ, sătui să tot fie taxați de Biserica Ortodoxă: ”Vor numai bani”
In tarile din occident fiecarui cetatean i se retine taxa cultelor direct din salariu !!In rest nu mai are nimic de platit catre biserica !!


FOTO. Cine sunt suspecții în cazul tâlhăriei de la casa de ament din Satu Mare
O sa primeasca ”control judiciar” ca sa poata continua activitatea infractionala !


Citește articolul precedent:
VIDEO. În plină pandemie, sute de sătmăreni primesc “cafea” la robinete

Închide