(…) ce dau amenzi de parcare ca altceva ce sa …

Comment on FOTO. REVOLTĂTOR! Doi polițiști locali amendează donatorii de sânge! În plină criză de sânge! by CLX.

(…) ce dau amenzi de parcare ca altceva ce sa invete in trei luni de scolarizare?! Multi din ei nu stiu sa stea nici in ghete, dar cu atitudine ostentativa mereu față de cetateni.
Zici ca sunteti gardienii galaxiei..Defapt gardieni sunteti fie ca va place fie ca nu..tentativa de politisti esuati

CLX Also Commented

FOTO. REVOLTĂTOR! Doi polițiști locali amendează donatorii de sânge! În plină criză de sânge!
@PresaSM: nu vreau să par părtinitor, dar dl. Badea are dreptate, cel puțin în ceea ce presupune indisciplina tot mai multor șoferi!
Locuiesc în zonă și de cele mai multe ori nu mai pot să trec cu nepoțica cu căruciorul pe trotuar din cauza mașinilor parcate pe trotuar.
Nu sînt locuri de parcare chiar în poartă, dar la Lebăda e mai mereu goală parcarea de cînd au implementat plata parcării!
Donatorii chiar nu pot să treacă strada?
Eu ce vină am, de ce să-mi fie mie încălcate drepturile? Ce fac cu căruciorul?
Dacă aș fi în scaun cu rotile, cine m-ar ajuta sa cobor și să urc pe trotuar?
Tot respectul pentru donatori, dar legea este lege!
Să știți că uneori chiar eu am sunat la poliția locală pentru a reclama unii șoferi care ocupau trotuarul!
Un fost donator!


FOTO. REVOLTĂTOR! Doi polițiști locali amendează donatorii de sânge! În plină criză de sânge!
Bagam masinile in buzunar


FOTO. REVOLTĂTOR! Doi polițiști locali amendează donatorii de sânge! În plină criză de sânge!
Deja destul de enervant cea ce se intampla in satu mare. Nu avem posibilitate sa parcam pentru ca nu au facut parcari si unde au fost parcari sunt rezervate pentru….restaurante si taxi. Dar amenzi poate sa deie.


Recent Comments by CLX

VIDEO. Kereskényi, despre ajutoarele sociale: Cei care sunt apți trebuie să muncească
Foarte bine! Cei care primesc ajutor social și sunt apți de munca sa fie puși la munca, sa se respecte orele/zilele pe care aceștia trebuie sa le muncească pentru a primi ajutor social. Sa li se ofere locuri de munca, dacă refuza de ori sa li se retragă ajutorul. Trebuie schimbata legislația.


Reformă în Poliție: Secretomanie și heirupism, acuză sindicatele
Controale…Controale peste tot (întrebați oameni din stradă,despre ce trebuie facut) Abuzuri peste tot.Nepotisme,interese propri ale ofiterilor.Creati un birou pentru reclamații din interiorul jandarmeriei.


FOTO. Fostă consilieră a Vioricăi Dăncilă, fotografiată în timp ce vindea petarde la o tarabă
Mulțumim pentru informație. asemenea funcții sunt functii de căpușă la buget. Dar că a lucrat la tarabă nu e o rușine, dar salar de 53000 lei fără rost este furt și bătaie de joc față de cetățenii cu bun simț.


Ca-n Evul Mediu! Parohia Ortodoxă Beltiug pune bir pe membrul de familie!
Nu e nimic mai mult de spus, doar că Antihrist este aproape … deci preoții trebuie să fie puternici pentru a reuși să învingă…nu este un caz izolat când enoriașii se leagă de faptul că POPA face bani… păi dacă e așa de simplu, de ce nu vă faceți și voi preoți? Că în parlament toți au zis că e simplu.. și ia uite acum e plin…. las-o Naibii de treabă..adik 8,5 lei / lună / persoană e ceva foarte muuult???? Poate de multe ori ai scăpat 10 lei pe jos și nu te-ai întors să-i cauți? Și pe lângă faptul că e o sumă infimă, interesați-vă voi, să terminați lucrările ce trebuiesc făcute la biserică, renovați cât de cât casa parohială, faceți scandal: să cereți de la protopopiat, de la parlament …din alte surse nu contează.. pentru că nici preotul cu un salar de limita traiului, … pentru că este vizibil , că nu are nici BMW nici alte case pe nu știu unde… să renoveze din surse proprii casa parohială.si biserica….ca în câțiva ani să vă năzărească o tâmpenie din asta și să-l alungați cum l-ați alungat si pe părintele Ovidiu.. și să rămână și cu bănuți investiți într-o casă care nu este a lui .. și tot voi săriți cu gura Mare……Iude ce sunteți… Vă interesează ca totul să vi să pună la dispoziție, totul să fie curat, renovat, frumos…dar nu vă interesează cum? Și voi cei de la PresaSm de ce postați Minciuni și Invenții de-a unor Mincinoși ? Ar trebui să vă documentați înainte de a publica ceva…Sau sunteți gen Realitatea TV? Antena TV? Nu săriți să publicați când sunt chiar probleme serioase- corupție, tăieri ilegale de pădure,etc…


FOTO. Șoferiță oprită în trafic, în municipiul Satu Mare! Alimenta contrabandiștii
Doar pe duduia cu 3 genți de țigări au prins-o?
Pe ăia mari cu camioanele nu?
Se pare că tanti nu a cotizat în ultimul timp, așa că hai să o săltăm în trafic….


Citește articolul precedent:
ANCHETĂ. Raport al OLAF: mega-tun de 6 milioane de euro. Apaserv dă explicații

Închide