In zona aceea nu incapi de cei care livreaza pizza …

Comment on FOTO. REVOLTĂTOR! Doi polițiști locali amendează donatorii de sânge! În plină criză de sânge! by Pata neagra!.

In zona aceea nu incapi de cei care livreaza pizza pentru Gemelli. Nu am vazut niciodata sa le faca nimic, chiar daca parcheaza in mijlocul drumului. Pe mine m-a blocat unu si am sunat la Politia Locala, dar desi am asteptat 45 minute nu a venit nimeni. Am sunat din nou, mi-a spus dispecera ca au fost acolo si au rezolvat. Niste nesimtiti, mincinosi, aroganti si betivi care isi dau prea multa importanta. Daca ar avea superiori de calitate poate ar face si ei ceva util pentru aceasta comunitate,dar din pacate…PCR(PILE CUNOSTINTE RELATII)

Recent Comments by Pata neagra!

OPINIE. Cât de tare se implică Ungaria în campania electorală din Satu Mare?!
Auzi ba Janos, ca probabil autocorectul ti-a trecut din greseala Julio, despre ce propaganda antimaghiara vorbesti? Toata lumea este proasta si nu vede ce face udmr si staul ungar? Ce s-a dezvoltat atat in SATU MARE in afara de investitii private si investitiile statului ungar? Scriu ungar pentru ca eu inca nu am inteles de unde faza cu maghiar! Unde vezi tu investitii in cei 4 ani? Daca erau alegerile la timpul lor nu era absolut nimic facut de primarul vostru! Un monument urat in Centrul Nou si niste pavaj pus pe centru(contract mostenit de la Coica). Fix nimic! Te rog sa enumeri marile lucrari facute de actuala conducere pe contracte facute de ei!


Cum controlează UDMR tot județul Satu Mare. PNL și PSD, niște simpli vasali
Din pacate si acesti noi politicieni din partide vechi, ori partidele noi aparute nu aduc nici o raza de speranta. Aceiasi oameni mediocri, cu caractere indoielnice, usor de manipulat si de cumparat. Daca in partidele vechi este clar care sunt baronii care dicteaza de atatia ani, in partidele noi nu se vede de la Bucuresti ori de unde sunt conduse aceste formatiuni politice ce fel de oameni au ajuns sa le conduca in teritoriu? Pe ideea “ce naste din pisica soareci mananca” nu se prea vede vreo schimbare de traictorie daca acesti asa zisi politicieni vor ajunge in functii de conducere! …functii publice avand deja, fiind mostenite! Fereasca-ne Dumnezeu pe noi satmarenii cu asemenea specimene in functiile de decizie!


Protopop ortodox din județ vrea bisericile redeschise. Mesaj critic către autorități
Sunt popi care nu si-au platit ratele la Mercedes-uri de 2 luni si voua va arde de carantina!


FOTO/VIDEO. Restricțiile de circulație pe timp de noapte au intrat în vigoare
Ce bine ca au scos-o si pe duduia aia sa-si faca selfie-uri cu strazile goale. Bravo ei! Ati irosit o masca!


Un senator PSD de Satu Mare dă de pământ cu PNL: ”Este absolut halucinant”
Ce dracu dureaza atat sa votezi un guvern? Chemi ministri la comisii a caror vot nu inseamna nimic doar pentru a simula ca isi merita banii membrii? E o bataie de joc! A numit un prim ministru, in doua zile sa fie votat in Parlament, oricum cei din comisii sunt acolo, doar ca in aceasta situatie votul lor conteaza, nu e doar de ochii lumii. Schimbati odata dracului Constitutia, altfel pare doar un scenariu pentru o piesa proasta de teatru cu actori si mai prosti.
Citește articolul precedent:
Pop-Folk la Turnul Pompierilor. Un eveniment marca G.M. Zamfirescu

Închide