FOTO. Să ajutăm șase copilași care suferă de frig și foame în județul Satu Mare!

Într-o căsuță sărăcăcioasă din Lazuri, foarte aproape de noi, șase copilași suferă de frig și de foame și nu au nicio vină pentru asta. Vreți să-i facem să zâmbească, măcar un pic?! Vreți ca ceea ce avem noi în plus să ajungă la ei?!

”Haideți să facem un efort mic, un gest de omenie și solidaritate împreună. Vor ține minte toată viața gestul nostru. De ce au nevoie? De orice. Nu au nimic. În primul rând, nu au curent, mâncare, apoi hăinuțe, încălțăminte, jucării… Facem gestul ăsta? Haideți să ne întâlnim sâmbătă, la ora 10.00, în parcarea de vis a vis Tristar (depozitul de băuturi Negrești-Oaș). Fiecare cu ce îl lasă inima. Cu cele adunate ne vom deplasa câțiva la ei acasă. Veniți? Copii au vârste cuprinse între 2, 3, 6, 11 și 12”, este apelul sătmărencei Lucica Poptile.

Există și un al doilea apel, al Organizației Naționale Cercetașii României – Centrul Local Satu Mare.,,Haideți să ne întâlnim sâmbătă, la ora 12.00, în curte la Garda Forestieră din Satu Mare, strada Fabricii nr. 80, fiecare cu ce îl lasă inima. Cu cele adunate ne vom deplasa la ei acasă. Veniți? Marius CIONCA: 0744-368.078”, este mesajul sătmăreanului Marius Cionca.

Haideți să răspândim apelul umanitar! Orice distribuire contează! Mulțumim! 

 6 Comments on "FOTO. Să ajutăm șase copilași care suferă de frig și foame în județul Satu Mare!"

 1. Bună seara! Eu sunt din Lazuri si vrea să ajut pe familia aceasta numai să – mi spuneți unde putem să îi găsim, nu m-aș duce până la Negrești – Oas, vă mulțumesc, aștept răspunsul in privat!

  View Comment
 2. Pe strada Bisericii, din câte am înțeles. Adresa exactă nu o putem da, dar oamenii din zonă cunosc familia.

  View Comment
 3. Pe strada bisericii mergeti pana in capat si a doua căsuță pe dreapta cea albastră.Bani sa nu le dati ca părinții ii bea.

  View Comment
 4. am doi saci de haine aproape noi ,locuiesc in Potau ,nu am cu ce le duce sunt singur.

  View Comment
 5. si eu am haine locuiesc in potau 293 nu am cu ce le duce.

  View Comment
 6. @Ghiță, în Potău nu sunt familii nevoiașe? Nu trebuie transportat hainele în Lazuri, distribuiți acolo la nevoiașii locali.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
FOTO. Viața micuțului Noel depinde de noi! Familia vă cere ajutorul!

Închide