FOTO. Sătmărean amendat pentru că…cad frunzele. Poliția Locală recidivează

O nouă amendă care frizează ridicolul a Poliției Locale Satu Mare. Un sătmărean, care locuiește pe strada Sighișoara, din municipiul Satu Mare, a fost amendat pentru că și-a permis să măture frunzele din fața casei sale și să le depoziteze pe marginea drumului.

Polițiștii locali l-au amendat pentru simplul fapt că nu le-a depozitat în calendarul în care Florisalul strânge aceste deșeuri vegetale. Cu toate că omul nu avea de unde să știe acel program, poate și polițiștii locali puteau să dea dovadă de mai multă indulgență. Până la urmă, frunzele nu cad după programul Florisal!

”Azi am asistat întâmplător la o scenă de-a dreptul hilară. Unui cetățean de pe str. Sighișoara 21/a i se întocmește proces verbal pentru că „și-a permis” să măture frunzele de pe trotuar și din fața casei și să le depoziteze pe marginea carosabilului. Motivul: a măturat în fața casei în afara graficului de colectare a frunzelor de către Florisal ! Există cumva un grafic care să ne spună când cad frunzele ? Întreb și eu pentru că aș putea fi în această situație de 2-3 ori pe săptămână când mătur și eu în fața casei !!!”, a scris pe Facebook o sătmăreancă.

2 Comments on "FOTO. Sătmărean amendat pentru că…cad frunzele. Poliția Locală recidivează"

  1. Huidu carcotasu | noiembrie 25, 2017 at 13:50 |

    Au ajuns toti analfabetii sa te ia la rost contra cost pentru ca angajatii primariei “e” incompetenti. Ii dai la prost cutitu’ ca sa te taie!

    View Comment
  2. Prostul no stiut ca pe spatiu public nu e voie nici o activitate nici florisalul nu face curatenie ca va fi amendat

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Locală
Amendat pentru postarea de pe Facebook
Foștii ”Gardieni Publici” din Satu Mare, printre cei mai mari datornici la bugetul de stat

Închide