FOTO. Sătmărenii au primit liber să meargă cu mașinile la spălat. Oferte, din plin


Ai voie să mergi cu mașina la spălătorie sau la service?! Modificările aduse la Ordonanța Militară nr. 8 spun că DA.

Ce trebuie să bifezi în declarația pe propria răspundere dacă mergi cu mașina la spălătorie sau la service?! Grupul de Comunicare Strategică vine și lămurește acest aspect. Cei care părăsesc locuința trebuie să bifeze în declarația pe proprie răspundere motivul referitor la deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor.

”Da, sunt permise deplasările la spălătoriile auto pentru curățarea mașinilor, atunci când acest lucru este necesar, dar cu respectarea strictă a prevederilor ordonanțelor militare. Deplasarea se poate face completând declarația pe proprie răspundere la punctul privind acoperirea necesităților persoanei/motiv justificat”, informează Grupul de comunicare strategică.  

Ordonanțele Militare, în forma primară, erau extrem de neclare. Chiar dacă spălătoriile auto nu erau închise, în declarația pe proprie răspundere nu era clarificat niciun motiv care să justifice prezența vreunui șofer într-o spălătorie.

Odată cu aceste precizări, oamenii legii și șoferii au primit o clarificare binevenită. Cât despre spălătorii, cele mai populare sunt cele automate, pe care le găsiți atât pe strada Jubileului (Cartierul Micro 17), în parcarea mall-ului Shopping City al celor de la NEPI Rockcastle, în parcarea Auchan, de pe Drumul Careiului, pe Bulevardul Aurel Vlaicu, etc.1 Comment on "FOTO. Sătmărenii au primit liber să meargă cu mașinile la spălat. Oferte, din plin"

  1. E normal să fie așa, ține tot de igienă!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus, COVID19
FOTO. Mii de măști de înaltă siguranță pentru spitalele din județul Satu Mare

Închide