FOTO. Scandal cu zeci de persoane în față la UNIO. A ajuns și Jandarmeria

Scandal cu zeci de persoane la poarta fabricii UNIO din municipiul Satu Mare, situată pe Bulevardul Lucian Blaga. Totul s-a întâmplat astăzi, atunci când angajații unei firme – aflate în chirie într-un spațiu al UNIO – nu au fost lăsați să intre în curtea societății. Și asta pentru că firma nu și-ar fi plătit chiria. Fapt confirmat de conducerea celor de la UNIO.

La un moment dat, spiritele s-au încins serios, fiind solicitată intervenția jandarmilor. Într-un final, nervii au mai cedat, dar tensiunile încă mai există. Dar muncitorii tot nu au fost lăsați să intre în incinta fabricii.

Surse din rândul muncitorilor susțin că plata chiriei ar fi la zi, însă cei de la UNIO susțin altceva.

”Nu și-au plătit datoriile, să și le plătească și apoi las oamenii să intre la muncă. De cinci luni de zile au început problemele cu plățile, au plătit greu, iar acum au o lună de chirie neplătită. E vorba de o chirie de 10.000 de euro pe lună, care sunt bani și pentru noi. De vineri le-am transmis că dacă nu rezolva problema cu plata, luni nu îi las să intre în hală. De două săptămâni mă ține italianul, care deține firma, cu minciuni. Noi plătim în avans utilitățile și tot, și ei nu ne plătesc nouă chiria, păi cum vine asta?” a declarat Viorel Zoicaș, reprezentantul UNIO, citat de obiectiv-sm.ro.

FOTO: obiectiv-sm.ro

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Scandal cu zeci de persoane în față la UNIO. A ajuns și Jandarmeria"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre scandal
Troița va fi reamplasată în centrul Sătmarului. Se pregătea o revoltă

Închide