FOTO. Situație tensionată la cazinourile din Satu Mare! A intervenit Poliția

Situație tensionată la cazinourile din municipiul Satu Mare. Potrivit informațiilor PresaSM, firma din București care deține contractul de pază al acestor obiective a renunțat la înțelegerea cu șeful de zonă, numind un alt așa-zis inspector de zonă. Alte surse susțin că inspectorul de zonă și-ar fi dat demisia, nefiind plătit.

Cei opt angajați din Satu Mare ai societății de pază nu au dorit să lucreze cu noul șef de zonă și au părăsit posturile.  Iar lucrurile nu s-au oprit aici! Angajații au depus plângeri la Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare, urmând să depună plângeri și la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Fiind vorba despre un caz de forță majoră, cazinourile riscând să rămână fără pază, Poliția de Ordine Publică Satu Mare a intervenit de urgență. Situația este una critică, în condițiile în care au fost comise mai multe tâlhării la aceste societăți comerciale în ultimele luni.

La fel au făcut și reprezentanții firmei din București, care a subcontractat serviciile de pază pe cinci zile unei firme din Satu Mare, care a adus de urgență opt agenți pentru a-i înlocui pe cei care au părăsit locurile de muncă.

Reprezentanții firmei din București susțin că vor depune plângeri penale împotriva vinovaților.

”Ne-au adus într-o situație foarte gravă, acei angajați și-au părăsit posturile. Puteam să pierdem acest contract. Vom depune plângeri la Parchet și la Poliție”, susține reprezentantul firmei de pază din Capitală. 

În schimb, unul dintre cei opt agenți susține că nu a părăsit locul de muncă decât după ce i s-ar fi cerut acest lucru.

”Eu nu am părăsit postul numai după ce mi s-a cerut acest lucru. A venit noul inspector de zonă cu un alt bărbat și mi s-a spus că nu mai lucrez. Într-adevăr, noi am spus că nu dorim să lucrăm cu noul inspector, dar până în data de 20 ianuarie am fi rămas”, a spus unul dintre agenți. 

Cert este că în cursul zilei de luni urmează să aibă loc o întâlnire între toate părțile implicate pentru a se ajunge la o înțelegere amiabilă.1 Comment on "FOTO. Situație tensionată la cazinourile din Satu Mare! A intervenit Poliția"

  1. Da care pe care?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cazinou
Poliția a descins într-o sală de jocuri de noroc din Satu Mare. Un bărbat cercetat penal

Închide