(FOTO) Scandal monstru în fața Spitalului Județean! Acces blocat şi mulți nervi

O sătmăreancă ar fi încercat să intre în curtea Spitalului Județean Satu Mare, dar nu a fost lăsată de reprezentanții firmei de pază. Nici mai mult nici mai puțin, sătmăreanca și-a lăsat mașina, pur și simplu, în fața porții de acces. Chiar în fața barierei.

Martorii susțin că la fața locului a fost chemat un echipaj al Poliției Locale.

Reprezentantul firmei de pază susține că femeia ar fi sunat o anumită persoană din conducerea Consiliului Județean și ar fi încercat să îl dea la telefon reprezentantului firmei, dar acesta a refuzat.

”După 10 minute am sunat la un echipaj al Poliției Locale. A refuzat legitimarea, a refuzat mutarea mașinii. A stat și a blocat accesul timp de o oră”, spune reprezentantul firmei de pază.

scandal-spital-judetean-1

Sătmăreanca în cauză Gabriela Takacs, susține că a vrut să își ridice mama de la poarta principală a spitalului, cu ocazia externării.

”Eu am ajuns la Spital fiindcă mama mea trebuia externată. Din păcate, trebuie să o duc joi la Cluj. Am biletul de externare cu care pot să documentez. Degeaba am spus că merg după bolnav că domnul nu m-a lăsat să intru cu mașina. (…) Agentul de pază mi-a spus că dacă bolnavul coboară în curte mă va lăsa să intru cu mașina”, a spus Gabriela Takacs, care a mai completat că unul dintre agenții de pază ar fi acuzat faptul că a vorbit în limba maghiară la telefon.

Femeia a recunoscut că a refuzat să se legitimeze în fața polițiștilor locali, dar i-a acuzat pe aceștia că nu ar fi lăsat-o să mute mașina.

”Eu am vrut să dau cu mașina în spate, dar Poliția Locală nu mi-a dat voie. Mi-au cerut permisul de conducere. Este adevărat, am spus că refuz să dau permisul de conducere pentru că nu are dreptul să mi-l ceară în momentul în care sunt oprită și am vrut să mă duc de acolo. Dar a stat și m-a blocat în spate, ca să nu mai pot să ies”, a spus Gabriela Takacs.

Managerul interimar al Spitalului Județean, Dumitru Fanea, nu i-a dat dreptate femeii, susținând că cei de la firma de pază au aplicat regulamentul de ordine al Spitalului Județean.

”Din informațiile mele, doamna respectivă a blocat intrarea în spital aproximativ timnp de o oră. Din fericire nu s-a întâmplat niciun eveniment medical care să fi presupus intrarea mai multor ambulanțe. Dar există uin regulament al Spitalului, care spune că accesul autovehiculelor în curtea spitalului se face după anumite reguli. Dacă pacienții sunt aduși jos, atunci aparținătorii pot să intre în curtea spitalului. Gândiți-vă că dacă se fac 50 de externări pe zi și toți intră cu mașina în curte și așteaptă zeci de minute un pacient ce se întâmplă?”, a spus Dumitru Fanea.

scandal-spital-judetean-33 Comments on "(FOTO) Scandal monstru în fața Spitalului Județean! Acces blocat şi mulți nervi"

  1. do……. nu lasati nici persoanele cu handicap sa intre! de si avetii chiar la intrare in spital in curte 2 locuri pt persoane cu handicap maid mereu ocupate de handicapati mintal

    View Comment
  2. Și cine să-i aducă pe pacienți jos???că mereu spun cei de la spital că sunt în criză de personal!!! Nu-i aduce jos nimeni din personalul spitalului, tot cineva din familie trebuie să-i aducă, și unde să parcheze dacă bolnavul nu poate fi ”plimbat” pe la vreo parcare din jur? Probabil că se externează 50 de persoane pe zi, dar sigur nu toți odată, deci nu intră 50 de mașini deodată.Este vechea problemă, lipsa de respect față de bolnav.

    View Comment
  3. doamna scumpa,permiteti cam foarte mult.sa lasati masina parcata in drum. Cam nesimtire din partea unei doamna matura…Sau ce ati gandit ca sunteti secretara si permiteti orice.Foarte trist…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
Control de amploare de la Ministerul Sănătății la Unitatea de Primire Urgențe

Închide