FOTO. Schimbare de ”politică” la Spitalul Județean. Radiografii gratuite pentru femei

Conducerea Spitalului Județean a înțeles că trebuie să vină mai aproape de pacienți și în întâmpinarea nevoilor acestora. Astfel, cu ocazia ”Zilei Radiologiei”, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, prin Laboratorul de Radiologie din cadrul Ambulatorului de Specialitate, organizează un program suplimentar pentru efectuarea de mamografii.

Mamografiile se vor efectua miecuri, 08.11.2017, între orele 13.30-18:00, pe str. Gheorghe Lazăr, nr.2 (Policlinica Veche). Se pot adresa femeile cu vârsta de peste 40 de ani, în baza unui bilet de trimitere simplu sau decontat de CJAS.

Laboratorul de Imagistică Medicală al Spitalului Județean

În cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, la La laboratorul de radiologie și imagistică medicală se efectueză o gamă largă de investigații imagistice precum: radiografii, radioscopii, mamografii, ultrasonografii, CT, angiografii.

Examinările de mamografie au fost introduse în cadrul serviciilor oferite de laboratorul de radiologie și imagistică din anul 2002 și sunt utilizate pentru depistarea tumorilor mamare în stadiu curabil și pentru evaluarea sănătății femeilor. Din 2013 se efectuează examinări CT, iar din 2018 se va lărgi gama de investigații imagistice cu examinări osteodensitometrice.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Schimbare de ”politică” la Spitalul Județean. Radiografii gratuite pentru femei"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Judetean Satu Mare
Lupta pentru șefia Spitalului Județean, ca și rezolvată! Cine va conduce totul

Închide