FOTO. Se închide cea mai mare stație de autobuze de lângă Finanțe. Mii de navetiști afectați

Cea mai mare stație de autobuze din zona centrală a municipiului Satu Mare, folosită de către operatorii de transport intrajudețean, se va închide. Proprietarul terenului, Alexandru Molnar, a declarat pentru PresaSM că a obținut deja certificatul de urbanism pentru viitorul proiect și în curând va obține și autorizația de construire.

Dacă vremea va permite, a precizat Alexandru Molnar, lucrările ar urma să înceapă în luna decembrie. În caz contrar, acestea vor putea fi demarate în luna martie. Dată care va coincide automat cu închiderea stației folosită de mii de navetiști.

”Urmează să primim autorizația de construire. Noi punem la dispoziție doar terenul, iar o firmă din București va face investiția. Din câte știu eu, acolo se va face o construcție a unui magazin cu produse industriale, produse alimentare și o farmacie. Dacă vremea ne va permite, lucrările vor demara în decembrie. Dacă nu, atunci doar în martie anul viitor”, a precizat Alexandru Molnar pentru PresaSM.

Mii de navetiști vor fi afectați de către această măsură, iar operatorii de transport intrajudețean vor fi obligați să găsească o alternativă.

3 Comments on "FOTO. Se închide cea mai mare stație de autobuze de lângă Finanțe. Mii de navetiști afectați"

  1. Oricum era ca o cocină de porci! Atâta valorează omul pentru ADMINISTRAȚIA LOCALĂ!!!!

    View Comment
  2. Exact! Era ca o cocină de porci, condiții mizerabile! Ar trebui ca administrația locală să investească într-o astfel de stație ultramodernă pentru autobuze! Ți se rupe sufletul să vezi miile de copii (navetiști) care vara stau în bătaia puternică a soarelui iar iarna făcând slalom printre zecile de băltoace cu noroi! Rușine să se întâmple asta în 2019! Atât le pasă celor din administrația locală pentru copiii noștri, dar ei au condiții de LUX! Rușine să vă fie, nemernicilor!

    View Comment
  3. Peste drum,sub podul Decebal a fost foarte bine.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre firmă de transport, navetiști
Transportatorii sătmăreni, verificați la sânge de Poliție. Amenzi de peste 120.000 de lei

Închide