FOTO. Se lucrează non-stop la noul cinematograf din NEPI. Prinde deja contur


Reporterii PresaSM au intrat în posesia unor fotografii care demonstrează că la noul cinematograf din incinta mall-ului Shopping City al celor de la NEPI Rockcastle se lucrează intens. Inclusiv sâmbătă și dumină! Lucrările au început efectiv în 13 mai 2019.

Cinematograful se va construi pe o suprafață totală de 1.300 mp, va avea cinci săli cu circa 740 de locuri, dar și o zonă de activități festive pentru copii.

Reporterii PresaSM au reușit să ia legătura cu reprezentanții firmei care se ocupă cu realizarea cinematografului din incinta mall-ului Shopping City al celor de la NEPI Rockcastle. Potrivit sursei, termenul de finalizare este septembrie 2019.

”Termenul de execuție este de patru luni. Dacă totul decurge normal – la jumătatea lunii septembrie o să fie deschiderea oficială”, au precizat reprezentanții antreprenorului pentru PresaSM.

Lanțul de cinematografe internațional cu sediul în Austria, Cineplexx, intră astfel pentru prima dată pe piața din România direct în municipiul Satu Mare. Cineplexx introduce astfel cele mai noi tehnologii în materie de imagine și sunet.

Cineplexx și-a asumat un rol de conducere în întreaga regiune a sud-estului Europei în ceea pe privește tehnologia cinematografică, în special în ceea ce privește proiecțiile laser, 3D, IMAX®, tehnologie laser Dolby VisionTM și tehnologie sonoră de ultimă generație. De curând, primul cinematograf din regiunea germanofonă echipat cu un ecran LED Samsung Onyx a fost inaugurat în Viena.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Se lucrează non-stop la noul cinematograf din NEPI. Prinde deja contur"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cinema, Cineplexx
FOTOGALERIE. Lucrări pe repede-nainte la cinematograful de la mall-ul NEPI. Când se deschide

Închide