FOTO. Se sparge Centrul Nou al municipiului Satu Mare. Atenție la lucrări!

Primăria municipiului Satu Mare a aprobat lucrările de refacere a sistemului de alimentare cu energie electrică a zonei centrale. Lucrările se efectuează în Pasajul Coposu, fiind restricționată circulație în mai multe zone.

În primă fază a fost îndepărtat pavajul, urmând să se sape cu ajutorul buldoexcavatorului.  Urmează ca în acest an să demareze și lucrările de reabilitare totală a Centrului Nou al municipiului reședință de județ.

Reamintim faptul că primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a semnat în 30 iulie 2019, contractul de finanțare pe fonduri europene în vederea modernizării Centrului Nou. Valoarea contractului este de 33.363.982 lei.

În cadrul proiectului va fi modernizat Centrul Nou al municipiului Satu Mare, Piața 25 Octombrie și Pasajul Corneliu Coposu, integrarea în peisajul arhitectural a unei piste de biciclete, refacerea fântânii arteziene și amenajarea unui spațiu public generos pentru organizarea de evenimente și întruniri publice.

Se vor reface gradenele, Pasajul Corneliu Coposu, trotuarele și iluminatul public, astfel încât prin toate intervențiile propuse se urmărește îmbunătățirea amenajărilor peisagistice și se va crea un mediu propice pentru activități de petrecere a timpului liber.

1 Comment on "FOTO. Se sparge Centrul Nou al municipiului Satu Mare. Atenție la lucrări!"

  1. Oricum Centrul Nou este praf. Ce mai conteaza gropile de acum?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
OFICIAL. Kereskényi Gábor și-a depus dosarul de candidat pentru Primăria Satu Mare

Închide