FOTO. Shopping City-ul NEPI, la un vot distanță. Terenul a fost deja pregătit

Shopping City-ul celor de la NEPI este la un singur vot distanță. Concret, Consiliul Local va trebui să voteze sau să respingă, după caz, Planul Urbanistic Zonal al proiectului. Ședința va avea loc la sfârșitul acestei luni, în data de 31.07.2017.

Mai mult ca sigur, proiectul va primi voturile consilierilor locali, după care practic lucrările se vor putea demara. Deja a fost curățat terenul pe care se va construi viitorul mall.

De altfel, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, este foarte optimist când vine vorba despre proiectul Shopping City-ului celor de la NEPI. Kereskenyi Gabor a spus că după adoptarea Planului Urbanistic Zonal, lucrările ar putea fi demarate încă din acest an.

Reprezentanții New Europe Property Investments, Călin Stan și Silviu Grigorescu, au declarat pentru PresaSM.ro că nu mai au niciun fel de probleme cu terenurile pe care se va construi viitorul Shopping City, fiind achiziționate și ultimele parcele.

Conform acelorași surse, dacă se vor obține toate autorizațiile necesare, lucrările se vor putea construi încă din acest an, urmând ca ele să fie finalizate în prima parte a anului viitor.

Shopping City Satu Mare va fi construit pe un teren de aproximativ 6 hectare, iar la finalizarea dezvoltării sale de la finalul anului viitor, le va oferi vizitatorilor o parcare generoasă de aproximativ 1.000 de locuri. Parcarea va fi dispusă pe 2 niveluri, iar vizitatorii vor avea la dispoziție și o rampă de acces rapid, ce le va facilita accesul.

Cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 28.000 de metri pătrați, Shopping City Satu Mare va deveni principala destinație regională de shopping și petrecere a timpului liber. În urma unei investiții de aproximativ 40 de milioane de euro, cea mai mare din ultimii ani din Satu Mare, centrul comercial va aduce publicului din regiune un mix complet de shopping și divertisment, cu branduri naționale și internaționale, un hipermarket, un cinema ultra-modern şi un food-court cu restaurante, cafenele şi locații fast-food pentru toate categoriile de public.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Shopping City-ul NEPI, la un vot distanță. Terenul a fost deja pregătit"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
Kereskenyi: Mega Mall-ul NEPI este foarte aproape. Lucrările încep anul acesta

Închide