FOTO. Sistem de supraveghere ILEGAL pe Drumul Careiului. Poliția Locală l-a demontat

Reporterii PresaSM.ro au sesizat Primăria Satu Mare și Poliția Locală cu existența a două camere de supraveghere în intersecția de la Crinul, pe Drumul Careiului. Acestea au fost montate ilegal, nefiind solicitată și remisă nicio autorizație în acest sens.

Astfel, Poliția Locală a procedat la îndepărtarea acelor camere de supraveghere și a solicitat firmei care le-a montat – respectiv una dintre firmele care lucrează la sensul giratoriu – să solicite și să obțină autorizația legală.

Reamintim că două cameră de supraveghere video au apărut pe domeniul public în municipiul Satu Mare. Mai exact, pe Drumul Careiului, aproape de intersecția de la Crinul. Alimentate cu energie solară, camerele au fost un veritabil mister. Și asta pentru că administrația locală nu știa nimic despre existența acestui sistem, montat pe copaci.

Cum orice se montează pe spațiul public necesită automat și o autorizare, reporterii PresaSM.ro au luat legătura cu persoane din Primăria Satu Mare, care au precizat că nu știau nimic despre acea cameră. Mai apoi, au fost contactați cei de la Poliția Locală, care nici ei nu știau nimic.

1 Comment on "FOTO. Sistem de supraveghere ILEGAL pe Drumul Careiului. Poliția Locală l-a demontat"

  1. să obțină autorizația leagă – nu cumva autorizatia era … legala??? intreb si yo!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Locală
VIDEO. Poliția Locală colectează gunoaie în Satu Mare :) În loc să prindă contravenienți

Închide