FOTO. Soferițele din Satu Mare, trase pe dreapta de polițiști. Au primit mărțișoare speciale, cu mesaje de suflet

Șoferițele din Satu Mare care au fost trase pe dreapta de polițiști au primit în acest an niște mărțișoare cu adevărat speciale. Acestea au fost confecționate de copii Centrului de Zi “Sfânta Tatiana”. Vestitorii primăverii au venit și cu citate celebre, inscripționate de cei mici. Operațiunea Mărțișorul a polițiștilor a devenit deja o tradiție .

“Devenită o tradiție la nivel local, acțiunea „Mărțișorul”, are și anul acesta o conotație specială, căci mărțișoarele oferite de către polițiștii sătmăreni au fost confecționate de către copii beneficiari ai Centrului de zi “Sfânta Tatiana”, din municipiul Satu Mare”, informează polițiștii sătmăreni.

Mărțișoarele împărțite de oamenii legii au fost speciale și prin mesajele pe care cei mici le-au inscripționate pe spatele “vestitorilor primăverii”.

“Bucuria dăruirii mărțișorului aduce cu ea bucuria din sufletele copiilor, care se vor bucura de activitățile viitoare și prin donația făcută de polițiștii sătmăreni.

“Dragostea îi face pe oameni să se simtă egali.”  F. Dostoievski

“Când vom ierta totul, le vom câștiga pe toate.”  Sf. Ioan Gură de Aur

“Fericirea nu o primești de-a gata, ea vine din acțiunile tale.”  Dalai Lama

“Libertatea este o stare de spirit.”  M. Ghandi

“Sufletul nu ți-l da decât celui ce-și dă sufletul lui, altfel rămâi fără nimic.”  N. Iorga

Sunt doar câteva dintre mesajele pe care copilașii le-au trecut pe spatele mărțișoarelor, pe care polițiștii rutieri le-au înmânat în cursul zilei de ieri, 1 martie a.c., doamnelor și domnișoarelor întâlnite în trafic”, mai spun cei de la IPJ Satu Mare.

1 Comment on "FOTO. Soferițele din Satu Mare, trase pe dreapta de polițiști. Au primit mărțișoare speciale, cu mesaje de suflet"

  1. Badea Gheorghe | martie 3, 2020 at 09:13 |

    Felicitări pentru inițiativă !
    Dar am o întrebare: Oare purtătorii de caschetă au avertizat conducătoarele auto că au obligația de a purta centura de siguranță? Din pozele de mai sus, o singură conducătoare auto poartă centura!
    Înțeleg că nu le-au oprit pentru a le sancționa, dar puteau să se folosească de acest prilej pentru a le reaminti de obligațiile pe care le au!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
FOTO. Incendiu la o casă din Micula. Flăcările au cuprins interiorul și acoperișul

Închide