FOTO. Stâlpii de telefon, pericol public. Cad unul după altul, Romtelecom ridică din umeri

Stâlpii de telefon, amplasați pe marginea drumurilor naționale și județene, sunt într-o stare avansată de degradare. Din cauza faptului că nu au mai fost întreținuți, acestea cedează, antrenând în cădere și alți stâlpi.

Reprezentanții Primăriei Odoreu susțin că au făcut mai multe adrese către cei de la Romtelecom, dar pe degeaba. Se pare că nimeni nu se mai interesează de acest ”sistem”, fiind lăsat de izbeliște.

”Degeaba am încercat în mod sistematic să ia măsuri urgente, administratorul acestui sistem refuză să răspundă. Acei stâlpi sunt un pericol pentru oameni și nu putem asista pasiv la producerea unei posibile tragedii”, spun reprezentanții Primăriei Odoreu. 

Aceștia vor continua demersurile și la forurile superioare de decizie, în speranța că cineva va realiza pericolul real pe care îl reprezintă acești stâlpi afectați de vreme.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Stâlpii de telefon, pericol public. Cad unul după altul, Romtelecom ridică din umeri"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre comuna Odoreu, Odoreu, pericol
FOTO. Prima Primărie din județ care ”rupe” contractul cu Tehnic Asist

Închide