FOTO. Sute de tineri au luat cu asalt Poliția! Bătaie mare pentru locurile scoase la concurs

Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare a fost luat cu asalt astăzi de sute de tineri care susțin examinarea psihologică în vederea accederii la concurs pentru miile de locuri puse la dispoziție în școlile de poliție, poliție de frontieră, pompieri și jandarmi!

Şcoala de agenţi de poliţie este şcoală postliceală. Aşadar, conform MAI, nu are legătură cu urmarea cursurilor unei facultăţi, cu menţiunea că la şcoala de agenţi de poliţie este necesară prezenţa zilnică. Avizul psihologic este valabil 6 luni.

Fişa medicală este valabilă 180 de zile, cu menţiunea că este necesar să fie verificată de medicul de la unitatea de recrutare. Conform prevederilor legale, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat.

De asemenea, candidatul trebuie să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puţin 9,00, cu excepţia candidaţilor care au absolvit instituţii de învăţământ de nivel liceal în state membre ale Uniunii Europene în care nu se evaluează prin notă/punctaj/calificativ purtarea elevului.

Nu există limită superioară de vârstă. Candidaţii trebuie să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concursul de admitere.

Conform prevederilor legale, candidaţii trebuie să nu aibă semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară. Candidaţii trebuie să aibă înălţimea de minimum 1,70 m. bărbaţii şi 1,65 m. femeile.


locuri de munca satu mare

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Sute de tineri au luat cu asalt Poliția! Bătaie mare pentru locurile scoase la concurs"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Politie Judetean
Zeci de polițiști și jandarmi, la vânătoare de chiulangii! Unii elevi au dosar penal

Închide