FOTO: Szatmárnémeti: Újabb autóbuszok érkeztek


A lengyelországi Solaris leszállította a legutóbbi két, csuklós szerkezetű, XXI. századi előírásoknak megfelelő autóbuszt, amelyeket európai uniós forrásokból vásárolt a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal.

„A közösségi közlekedés modernizálása is az egyik legfontosabb célkitűzésünk! Ma ismét bővült a gépparkunk, és tovább folytatjuk! Az utóbbi három évben 18 új autóbusz került forgalomba, és tovább dolgozunk a gépjárműparkunk korszerűsítésén” – nyilatkozta Kereskényi Gábor polgármester.

Az eddigieken kívül még 2 autóbuszt kell leszállítania a lengyelországi gyártónak, egyenként 145 hellyel, amelyből 45 ülőhely.

“Az utóbbi három évben vásárolt autóbuszok rendkívüli mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy a szatmárnémeti közösségi közlekedés minősége javuljon! Folytatjuk a korszerűsítést, amely projekt összértéke 37.192.838 lej, amelyből 659.200,54 lej a hivatal önrésze.” – mondta Kereskényi Gábor polgármester.Fii primul care comentează! despre "FOTO: Szatmárnémeti: Újabb autóbuszok érkeztek"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.