BRAVO ei dar…, totusi , TANZANIA …?!? …

Comment on FOTO. Tânăra elevă genială din județul Satu Mare. Inteligență care a uimit lumea by pop.

BRAVO ei dar…, totusi , TANZANIA …?!?

Recent Comments by pop

OFICIAL. Autobuze hibrid și o autogară ultramodernă la Satu Mare
Sint curios in ce secol va fi gata lucrarea … Mai bine ar repara si intretine ceea ce exista . In ritmul in care se lucreaza azi …, restul sint fantezii .


Angajații SMURD Satu Mare, agresați verbal de un tânăr. Polițiștii au stat și s-au uitat!
Posibil ca nu a stiut sa scrie . Nu stiti din filmele cu GARCEA ca tot timpul dadea altuia sa-i scrie procesele verbale ?!? Asa or fi fost si acesti POGONICI in uniforma . Nu-si fac datoria decit atunci cind gasesc vreo baba facind evaziune fiscala prin vinzarea a doua – trei legaturi de patrunjel sau ceapa . Atunci sint tare viteji …


FOTO. REVOLTĂTOR! Doi polițiști locali amendează donatorii de sânge! În plină criză de sânge!
Si eu am primit o somatie de plata a unei amenzi pt. parcare , de care nu am avut habar , abia dupa 5 luni de la asa zisa greseala . Daca aveam procesul verbal in stergator plateam doar 20 ron in 24 de ore sau 40 ron in 48 de ore . Asa am platit 120 ron . Si abia pe urma am primit poza cu masina parcata . Si ce credeti ? Poza era facuta in asa mod ca se vedea doar capota motorului si nr. masinii . Parbrizul nu se vedea . Daca primeam poza inaintea platii puteam contesta amenda . De obicei pun tichet . Poate la acea data nu am pus . Dar …, daca era ?!? Posibil sa fi platit aiurea acea amenda . In concluzie , POLITIA LOCALA are de implinit un plan de amenzi si nu iarta nimic !!!


Mercedes, Chrysler și Ford, ridicate de Primărie. Se eliberează locurile de parcare
Am primit ( abia in 25.06.2019 ) si eu o somatie de plata pt. o amenda de parcare din 27.02.2019 de care nu am avut habar . Nu am avut in geam nici un proces verbal asa cum era normal . Dupa ce am platit am primit o poza cu masina , facuta din fata , dar nu se vedeau decit capota motorului si nr. masinii . Daca am avut totusi tichet ? Nu apare bordul in poza . Iar daca era procesul verbal la masina , nu era mai bine sa fi platit 20 de ron in 24 de ore decit sa dau 120 ron dupa 5 luni ?!?


FOTO. IMPRESIONANT. Un tânăr țigan a determinat o comunitate întreagă să facă curățenie generală
Cinste lor !!! Daca toti tiganii le-ar urma exemplul ar fi un cistig pt. toti cetatenii , indiferent de etnie .


Citește articolul precedent:
COVID-19 Satu Mare: Alte patru persoane s-au vindecat după infectarea cu noul coronavirus

Închide