FOTO. Tășnădeancă, la vot: ”Îmi vreau copiii înapoi, în România. De asta am votat!


Mesaj impresionant transmis de către Elisabeta Irimuș, mamă a doi copii, ambii nevoiți să plece la muncă peste hotare. Elisabeta a votat la secția din orașul natal Tășnad, cu gândul la un trai mai bun, care să îi aducă acasă fata și băiatul.

”Am votat pentru ca <<ăștia>>, În cazul nostru fiul și fiica noastră, să vină înapoi în țara lor! Dacă va fi mai bine, vor trăi și ei mai bine, și noi cu ei! Speranța moare ultima!”, a spus Elisabeta Irimuș. 

Mesajul fiicei sale a fost clar: dacă ar avea condiții mai bune, s-ar întoarce imediat în România. Pentru a-și reîntregi familia.

”Voi chiar aveți impresia că noi suntem fericiți afară?! Voi chiar nu realizați că noi nu avem familia, prietenii alături tot anul, că mergem la cumpărături și auzim doar limbi străine, la muncă la fel… Ce credeți că ne face să fim fericiți? Banii? Da. Pentru bani suntem afară, dar banii nicidodată nu v-or umple golul din sufletul nostru. Sunt al cincilea an afară și sper să fie ultimul! Dacă aș putea să dau timpul înapoi, nu aș mai face niciodată alegerea să ies afară pentru că niciodată n-am știut prin câte greutăți trebuie să treci afară”, a spus Nicoleta Irimuș, fiica tășnădencei. 3 Comments on "FOTO. Tășnădeancă, la vot: ”Îmi vreau copiii înapoi, în România. De asta am votat!"

  1. Nu cumva e respectivu care a votat psd ptr un meniu la KFC in Anglia???

    View Comment
  2. Astea sunt dramele de astăzi ale României. Sincer, e greu de crezut ca se vor întoarce.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri prezidențiale 2019 Satu Mare
Mesajul unui fost candidat surpriză la Primăria Satu Mare, după ce a votat

Închide