FOTO. Tată și fiu, lucrează împreună la Pompierii din Satu Mare! După 20 de ani!

Prezentam, la începutul lunii decembrie a anului trecut, un tânăr absolvent al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești care, după primirea gradelor militare și depunerea jurământului, într-un cadru festiv, și-a început serviciul alături de tatăl său, pompier în cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare de 26 de ani.

Astăzi a sosit clipa în care tatăl se desparte de tânărul, care, la fel ca atunci, se află în tura de serviciu. Astăzi, plutonier adjutant Szuiogan Gheorghe a primit, cu multă emoție, “simbolurile” trecerii în rezervă: pălăria, bastonul și placheta onorifică.Povestea a început cu mulți ani în urmă. Mândria și bucuria de a fi pompier l-a însoțit pe Gheorghe de la începutul carierei și încă de atunci încerca să îl apropie pe fiul său de această nobilă profesie.

Dorința lui s-a împlinit, și … azi au încercat să refacă poza din anul 2000, când Gheorghe avea 28 de ani, iar George 4 ani. Noi zicem că au reușit. Și autospeciala e aceeași 😉.

Frumos destin! Frumoasă și nobilă meserie! Vă felicităm și vă dorim să vă bucurați de sănătate și pensie cât mai mulți ani!


SURSA: Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Satu MareFii primul care comentează! despre "FOTO. Tată și fiu, lucrează împreună la Pompierii din Satu Mare! După 20 de ani!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul pentru Situații de Urgență
FOTO. Vântul puternic provoacă distrugeri și în centrul municipiului Satu Mare

Închide