FOTO. Taximetrist cu portbagajul deschis prin Satu Mare. Soluție de avarie

Un sătmărean a surprins o situație cel puțin ciudată pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Satu Mare, în fața Muzeului Județean Satu Mare. Din câte se pare, o clientă și-a pus căruciorul în portbagaj, iar cum ușa nu s-a putut închide, șoferul a ales să meargă mai departe cu portbagajul deschis.

Căruciorul a fost ”asigurat” de clientă, care îl ținea cu mâna. Se pare că soluția a fost una de avarie.

Dacă unii șoferi au înțeles situația, considerând că nu s-a putut produce vreun pericol, alții nu au fost atât de înțelegători.

Dumneavoastră ce părere aveți?!

 

3 Comments on "FOTO. Taximetrist cu portbagajul deschis prin Satu Mare. Soluție de avarie"

  1. Vă asigurăm că cenzurăm/nu publicăm doar acele comentarii care reprezintă atacuri la persoană sau acuzații nefondate.

    View Comment
  2. De ce minti presasm? “Vă asigurăm că cenzurăm/nu publicăm doar acele comentarii care reprezintă atacuri la persoană sau acuzații nefondate.” Eu nu pot scrie comentarii de anu trecut. Minti cu nerusinare , oricum tu cu aia te ocupi, sa minti populatia. Noroc ca tot mai putini oameni citest minciunile tale

    View Comment
  3. Nu sunt miciuni, dimpotriva, iar numarul de cititori este in crestere evidenta. Folositi-vă numele si prenumele, fără atacuri ordinare, iar atunci se va publica comentariul. Aici nu este o latrină publică, să vă vărsați dejecțiile.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare
FOTO. A fost identificat cadavrul femeii scos din Someș, lângă Podul de Fier

Închide