FOTO. Tinerii polițiști, un exemplu! Au sărit în ajutorul unui șofer, cu mașina defectă!

FOTO: obiectiv-sm.ro

Generația tânără de polițiști din județul Satu Mare se pare că înțeleg mai bine ce înseamnă sintagma ”ÎN SLUJBA CETĂȚEANULUI”. Spre deosebire de unii polițiști cu ”state vechi”, dintre care nu puțini au ajuns să îmbrace uniforma ”la apelul bocancilor”.

Ajunge să vorbim despre unii ofițeri intrați pe ușa din dos, după absolvirea unor facultăți obscure, cu specializare în horticultură, protecția mediului sau ale specializări fantomă. La propriu! Iar unii au ajuns chiar șefi de poliție municipală, orășenească sau șefi de servicii prin Inspectoratul Județean de Poliție.

Revenind la tinerii agenți, nu puțini dintre ei merită toată aprecierea comunității pentru modul în care înțeleg să își exercita profesia. De exemplu, un echipaj de Poliție Rutieră a sărit să ajute un șofer care a rămas cu mașina defectă la intersecția străzilor Iuliu Maniu și Ștefan cel Mare. Și nu este un caz singular!

Astfel de exemple au mai fost pe strada Gheorghe Doja sau pe Bulevardul Henri Coandă. Poate învață și ”veteranii” ceva de la acești tineri. Demni de tot respectul!

Dovada, în imaginile de mai jos: 2 Comments on "FOTO. Tinerii polițiști, un exemplu! Au sărit în ajutorul unui șofer, cu mașina defectă!"

  1. Total de acord. Tânăra generație de polițiști e mult mai implicată și mai devotată muncii pe care au ales-o. Am constatat acest lucru pe propria-mi piele când, în urma unui eveniment rutier în care am avut mașina avariată, iar cel în cauză plecând de la locul accidentului. Am apelat la poliție pentru rezolvarea cazului și chiar dacă nu am avut un număr de înmatriculare al celui ce m-a lovit, cel care s-a ocupat de caz în mai puțin de 2 săptămâni a reușit să îl găsească pe făptuitor și a aplicat legile ce se impun. Respect și cinste tinerei generații!

    View Comment
  2. Inna Patzachina | decembrie 6, 2019 at 19:25 |

    Asa este !!Cunosc si eu o doamna ofiter de politie care,dupa ce a facut o facultate mai mult decat obscura, de unde practic si-a ”cumparat” diploma,a fost facuta ofiter nu la apelul bocancilor,asa cum s-a intamplat cu multi dintre ofiteri,ci cu o ”completare +1” de locuri,intrucat nota la examenul pentru a deveni ofiter a fost mult mai mica decat a contracandidatilor,deci s-a rezolvat destul de simplu,la fel ca si cu diploma de studii superioare !!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
FOTO. Sătmarul minunilor! Ușă de autobuz, asigurată ”Flinstone style”

Închide