FOTO. TOPUL rateurilor date de firma care reabilitează Podul Decebal

Firma care se ocupă de reabilitarea Podului Decebal nu are viață prea ușoară prin municipiul Satu Mare. Există cel puțin trei episoade în care muncitorii firmei au ieșit la rampă în mod negativ. Fie din vina lor fie din motive obiective, aceștia au fost în prim-planul unor situații care au ridicat unele semne de întrebare.

1. Episodul liniilor strâmbe. Cel mai mare rateu dat de muncitorii firmei a fost la trasarea marcajelor rutiere pe strada Digului. În luna noiembrie a anului 2016, marcajele rutiere au fost executate, pe anumite porțiuni, cel puțin deficitar. Liniile au fost strâmbe, iar pe alocuri pare că s-a încercat corectarea greșelilor, dar a rezultat o suprapunere inestetică de linii. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat pentru pentru PresaSM.ro că a vorbit cu reprezentanții firmei Drum Inserv Zalău, care au recunoscut că au greșit. Mai exact, a greșit o firmă din Cluj, care a fost subcontractată de către cei de la Drum Inserv Zalău.

2. Linie albă în locul liniilor galbene. Acest episod s-a produs în această săptămână. Administratorul municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, a rugat firma să elimine balizele de pe mijlocul podului, care delimitau cele două sensuri de mers, și realizarea unui marcaj rutier. Firma a eliminat balizele, dar marcajul a fost trasat cu linie albă, în loc de linie galbenă. Mai exact, linia albă reprezintă finalizarea lucrărilor, iar linia galbenă înseamnă șantier în lucru. Iar cum lucrările nu au fost terminate, avem o situație destul de comică.

3. Episodul trotuarului care a cedat după asfaltare. În luna noiembrie a anului trecut, muncitorii au realizat trotuarul Podului Decebal. Muncitorii s-au apucat de scos vechiul pavaj de pe trotuar și au trecut la asfaltare. Doar că, colac peste pupăză, la nici două zile de la asfaltare trotuarul s-a FISURAT. În orice caz, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat – pentru PresaSM.ro – că nu se vor accepta niciun fel de abateri de la standardele de calitate. Firma a refăcut, într-un final, lucările.1 Comment on "FOTO. TOPUL rateurilor date de firma care reabilitează Podul Decebal"

  1. Palincaş vasile | iunie 5, 2017 at 17:11 |

    Romănia țara lucrului puțin si prost făcut

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre podul Decebal
Variantă de COȘMAR: Podul Decebal va fi închis parțial, pentru reasfaltare

Închide