FOTO. Trei parcări, de un milion de lei, finalizate în municipiul Satu Mare

Recepția tehnică la terminarea lucrărilor de modernizare a 3 cvartale de parcări a fost semnată vineri, 16 februarie, după ce în prealabil comisia de recepție din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare a făcut o vizită în teren pentru a verifica modul în care executantul a respectat cerințele din proiect.

Astfel s-au executat lucrări la fundație, amenajarea platformei asfaltate pentru parcările propriu-zise, amenajarea trotuarelor și a căilor de acces la intrarea în blocuri, aducerea la nivel a căminelor pentru scurgerea apelor pluviale, marcaje rutiere și marcarea locurilor de parcare.

Vineri au fost recepționate lucrările de modernizarea a următoarelor cvartale de parcări :

Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Dima, Bobocului, Crișului
Cvartalul delimitat de blocurile CB11, CB13 de pe str. Bârgăului și de blocurile CF27, CF29, CF31, CF33, CF35 de pe str. Fântânele
Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Bobocului, Someșului, Crișului

”Urmează ca în acest an în cele 3 cvartale de parcări să fie amenajate zonele verzi, deși schimbările sunt deja mai mult decât evidente. În bugetul din acest an am alocat o sumă semnificativă de bani pentru modernizarea altor 13 cvartale de parcări în cartierele Micro 17 și Carpați, tocmai pentru că acest proiect este unul prioritar pentru noi, la fel ca și cel privind modernizarea străzilor”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Valoarea lucrărilor de modernizare a celor 3 cvartale de parcări este de aproape 1 milion de lei.

SURSA: Biroul de presă al Primăriei Satu Mare

4 Comments on "FOTO. Trei parcări, de un milion de lei, finalizate în municipiul Satu Mare"

 1. Uite și unele din “balcoanele” de care am pomenit’ Astea sigur n-au autorizații de nici un fel! Una din ele este a fostului meu vecin și sigur 100% n-are nici un fel de acte pe construcție! E o adevărată modă!

  View Comment
 2. Si acuma incepeti sa platiti ca fraierii parcarea cate 150 ron pentru nimic

  View Comment
 3. bai unu, esti de belea. dai exemplu cum iși ……singuri. bun observator!

  View Comment
 4. l-au facut pe dracu! au redus numarul masinilor ce incap in parcari! acum e bataie in 17 pe locurile de parcare, te trezesti cu masini zgariate, cauciucuri taiate ca un primar ca al nostru nu e in stare de nimmic!!!!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTODOCUMENTE. Planurile de zeci de milioane de euro ale Primăriei Satu Mare

Închide