Pe patroni nu-i intereseaza decat sa-si faca ei viloaie,cat mai …

Comment on FOTO. Turiști francezi, șocați de ce au găsit în Satu Mare: ”Film de Hitchcock” by Tzurai Tza.

Pe patroni nu-i intereseaza decat sa-si faca ei viloaie,cat mai multe,masini scumpe,haine de firma.Ba nu,mai stiu sa se planga ca nu au de unde da salarii mai mari decat minimul pe economie iar cand e vorba sa dea si la stat ceva,sunt in stare sa-si scoata un ochi !!Tara lui basescu,a lui iohannis…In total 15 ani de ”capitalism” !!

Recent Comments by Tzurai Tza

VIDEO. Calvarul sătmărenilor de pe Ostrovului. Scandaluri, droguri și bătăi
Se cenzureaza comentariile daca scriem despre politia locala ca e ineficienta?Ori daca scriem ca pe ei ii intereseaza cel mai mult doar masinile parcate ”ilegal” iar problemele de pe Ostrovului,acolo unde tocmai primaria a decis ”cazarea” locatarilor in ceea ce acum numesc ”ghetou”?Ori daca scriem ca pe primar nu l-a interesat sa caute solutii pentru ca oamenii sa poata parca civilizat in municipiu,sa nu trebuiasca ca acesti politisti locali plus alta hoarda de oameni sa fie folositi pentru vanatoarea de masini parcate ilegal?De ce la Piata de alimente Somes inca mai exista indivizi care te acosteaza cu ”tzighi,tzighi” ??De ce nu exista acolo punct fix de politie locala??Pentru ca e mai important sa caute masinile ”parcate ilegal” inclusiv in carterele neaglomerate,doar ca sa aiba ei ”activitate” cu care sa se laude in ”bilanturile”lor de doi bani ??De-aia cenzurati?Cenzurati pentru ca eu ,si poate alte mii de satmareni, il consideram incompetent pe acest primar?


FOTO. Dan Barna, președinte? USR-PLUS Satu Mare strâng semnături pentru candidatură
De ce nu sunt dati afara de la locurile de munca bugetate acesti handralai ??Sa faca politica pe banii lor,nu pe banii nostrii !!


VIDEO. Aglomerație infernală în centrul municipiului Satu Mare. Evitați B-dul Transilvania
In fiecare an primarul cu al sau ”Ceet…”manager reusesc sa-si bata joc de satmareni tocmai cand ”diasporezii” sunt in vacanta,adica in Romania !!


Angajații SMURD Satu Mare, agresați verbal de un tânăr. Polițiștii au stat și s-au uitat!
Atentie maxima !!Vad ca mai nou ”sportul national” este discreditarea politiei nationale si a jandarmeriei!! Se pregateste un nou ”10 august” si vor sa fie siguri ca nu va exista nicio piedica ??!!


FOTO. Scandal la un bar din centrul Sătmarului. Poliția Locală, scoasă afară!
Cine le-a aprobat autorizatia de functionare fara acordul locatarilor ??????Urgent sa l-i se retraga autorizatia,pentru ca astfel de localuri nu au ce cauta intr-un bloc de locuinte !!Ori poate papagalul acela,reprezentantul, se bazeaza pe niste relatii si pile ???Citește articolul precedent:
FOTO. Felakasztotta magát, miután meg akarta ölni a feleségét

Închide