FOTO. UDMR se pregătește pentru un 2020 greu: “Vor fi și atacuri sub centură”

UDMR se pregătește pentru un an complicat în 2020, cu două runde de alegeri, și se așteaptă inclusiv la atacuri sub centură. În schimb, liderii formațiunii au făcut un apel la respectarea bunei-cuviințe pe durata campaniei și asta pentru că vor trebui să conlucreze pentru interesul cetățenilor. 

Liderii UDMR se așteaptă la un an complicat, cu două runde de alegeri care vor testa nu doar nervii electoratului, ci și pe cei ai politicienilor.

“A fost un an plin de evenimente. Noi, dacă ne raportăm la rezultate, am obținut rezultate mult mai bune. Noi vrem să păstrăm încrederea electoratului și în 2020 vrem să avem rezultate mai bune. Asta înseamnă o muncă mai multă, să fim atenți la toți locuitorii. Colegii din parlament să fie mai aproape de cetățeni,” a spus Pataki Csaba, președintele organizației județene a UDMR,  despre anul care a trecut și planurile pentru 2020.

Liderul UDMR nu a uitat nici de urările tradiționale pentru finalul de an, dar nu înainte de a face apel la colegii politicieni, pe care îi roagă să dea dovadă de civilitate pe durata campaniilor care urmează.

“Doresc un an plin de realizări, plin de sănătate”, a mai spus șeful UDMR care a făcut și un apel la o campanie curată, cu un comportament civilizat din partea tuturor actorilor politici, și asta pentru că toți vor trebui să conlucreze în interesul cetățeanului.

Primarul municipiului, pregătit pentru instituții care acționează politic și atacuri sub centură

Și primarul Kereskényi Gábor se pregătește pentru un 2020 dificil, cu două runde de alegeri, importante pentru comunitățile locale.

“Am avut o întâlnire cu toți colegii de la UDMR. Le-am mulțumit, dar pot să mulțumesc tuturor pentru colaborarea din 2019. A fost un an foarte greu, dar consider că 2020 va fi un an și mai greu, din multe puncte de vedere. Vom avea două alegeri importante pentru comunitățile locale”, a spus primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Edilul se așteaptă la ce e mai rău, în timpul campaniei electorale din 2020. Dar asta nu îl descurajează, nici pe el, nici pe colegii săi, spune primarul. “Și empiric s-a dovedit că avem coloană vertebrală”, spune primarul cu zâmbetul pe buze, făcând aluzie la operația de hernie de disc prin care a trecut recent.

“Sunt conștient că vor fi foarte multe atacuri la persoană, unele sub centură, din partea contracandidaților, dar și din partea unor instituții, care și în zilele noastre funcționează la comandă politică. Sunt convins de acest lucru. Cred că toți colegii noastră au coloană vertebrală, toți au rezultate în comunitățile lor”, a spus Kereskényi Gábor.

Edilul municipiului Satu Mare are încredere în sătmăreni, că aceștia apreciază rezultatele obținute până acum de administrația locală. Kereskényi a precizat și că sătmărenii au învățat să critice activitățile autorităților

“Și concitadinii noștri, la 30 de ani după Revoluție, sunt deja maturi, s-au maturizat, văd și simt ce se întâmplă în jurul lor, apreciază rezultatele administrației, totodată sunt capabili să critice constructiv nereușitele, lucrurile care încă nu s-au întâmplat. Și eu mă bucur de unele rezultate, dar încă mă consider un om tânăr, sunt nerăbdător și vreau să avem cât mai multe rezultate, dacă se poate peste noapte, dar din păcate ele nu se pot obține decât pas cu pas”, a mai spus primarul municipiului Satu Mare.

Edilul a făcut apel la unitate în urarea adresată sătmărenilor.

“O urare sinceră și călduroasă de <<La Mulți Ani!>> Este important să fim împreună. Avem aceleași probleme, indiferent de culoare politică și de etnie, în municipiul și în județul Satu Mare”, a concluzionat primarul Kereskényi Gábor.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. UDMR se pregătește pentru un 2020 greu: “Vor fi și atacuri sub centură”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor, Pataki Csaba
FOTO. Casă nouă de sărbători pentru 13 medici ai Spitalului Județean

Închide